Kickstart your digital career

Connecting young potentials with frontrunner companies

SPRING PROFESSIONAL

Over Spring
Young Professionals

De businesswereld staat op zijn kop. New ways of working. Digital First. Continuous learning. Spring Young Professionals is ons antwoord op die nieuwe manier van werken. We helpen talenten en frontrunnerbedrijven succes te boeken in de 21ste eeuw. Do you have what it takes?

SPRING PROFESSIONAL

Waarom kiezen voor Spring Young Professionals?

We bieden je een uniek work-learningprogramma waarin we een intensieve opleiding in life skills & technical skills koppelen aan een job bij topbedrijven. Aan het einde van de rit mag je jezelf een future-proof high potential noemen.

YOUNG PROFESSIONALS

Klaar voor de toekomst

Samen timmeren we je een arsenaal van skills bij elkaar om u tegen te zeggen. Denk bootcamp, denk digital, denk durven én doen. We droppen je uit een helikopter, je krijgt workshops, topsprekers, soft skill en technische training.

Google Analytics, Trello, scrums,… alles passeert de revue. Tegelijk doe je werkervaring op in een topbedrijf dat werk maakt van de digitale transformatie en waar je van dag 1 mag bewijzen wat je in huis hebt. Ondersteund door jouw persoonlijke coach en met de nodige afterwork drinks met het andere jong geweld van Young Professionals.

DIGITAL MARKETEER

Future-proof Marketing

Gezocht: jonge talenten die het willen maken in digital marketing. Jij hebt het potentieel, wij een uniek coachingprogramma en een job in een topbedrijf.

DIGITAL RECRUITER

Future-proof Recruitment

Gezocht: jonge talenten die al hun digitale skills willen gebruiken in de war for talent. Als jij de drive meebrengt, bieden wij je een work-learningprogramma waarin je razendsnel bijleert. Meer moet dat niet zijn!

YOUNG PROFESSIONALS

Start jouw journey

YOUNG PROFESSIONALS

Work-learningprogramma

Samen met onze partners toveren we je in twee jaar tijd om tot een genius in je vak. Eentje die weet hoe je aan de slag moet om targets te halen en continu bij te leren.

YOUNG PROFESSIONALS

Is jouw bedrijf klaar voor de sprong?

Kiezen voor Spring Young Professionals, dat is kiezen voor gedreven digital natives die net afgestudeerd zijn of een eerste werkervaring hebben. Zo kan je bedrijf snel en efficiënt jonge marketeers of recruiters inschakelen. Wij staan in voor intensieve coaching en begeleiding. Zo hebben ze alles in huis om jouw business een digitale boost te geven.