Spring Professional voor bedrijven

Het nieuwe HR-merk voor de nieuwe economie
Over Spring Professional
De nieuwe economie verandert onze manier van werken. Jobs die gisteren bestonden, worden morgen overbodig. Jobs van morgen bestaan nog niet of zullen er helemaal anders gaan uitzien. New ways of working. Digital First. Dat worden de uitdagingen van Human Resources 2.0.

Spring Professional is het antwoord van The Adecco Group op deze businessrevolutie. Een nieuw merk dat klaar is voor de nieuwe economie. Met onze twee divisies, Spring Customer Engagement en Spring Young Professionals helpen we talenten en frontrunnerbedrijven om het te maken in de 21ste eeuw.
Waarom kiezen voor Spring Professional?
- Een klein, dynamisch team dat de Belgische markt door en door kent.

- Continue coaching op maat van de klant en het talent.

- HR-experten die vertrouwd zijn met de businesswereld van vandaag.

- Rekrutering & selectie, projectsourcing en contractingdiensten voor corporate bedrijven en KMO’s.

- Deel van The Adecco Group.

SPRING PROFESSIONAL

Customer Engagement & Young Professionals

Spring Professional, dat zijn twee divisies op maat van wat bedrijven vandaag nodig hebben. Met Spring Customer Engagement bemannen we elke customer touchpoint en met Spring Young Professionals introduceren we Generation Z op de werkvloer.
Customer Engagement
SPRING PROFESSIONAL
Customer Engagement
Alle talenten die nodig zijn om een perfecte customer journey neer te zetten, van sales tot marketing, van customer service tot credit & collection, en meer.
Meer weten
Young Professionals
SPRING PROFESSIONAL
Young Professionals
Talenten die klaar zijn om de digitale transformatie in tal van bedrijven door te voeren. Met de juiste skills, de juiste mindset en gedegen coaching dankzij ons uniek work-learningprogramma van 24 maanden.
Meer weten

Ben jij onze volgende talentenjager?

SPRING PROFESSIONAL

Meer weten over onze talenten?

Ben je op zoek naar nieuw talent voor jouw bedrijf? Laat ons dan zeker iets weten. Wij gaan als de bliksem op zoek naar de juiste mensen. But first things first: eerst eens babbelen bij een heerlijke kop koffie!