Professionals
voor bedrijven

Connecting professional consultants with frontrunner companies
scroll

Project sourcing & Outsourcing

Spring Professional

Elk bedrijf in elke sector staat voor een immense uitdaging: de digitale transformatie zit in een stroomversnelling en er is geen weg terug. Gelukkig maar, want het worden boeiende tijden. Tegelijk moet je wel de juiste mensen aan boord hebben om de verandering door te voeren. Daarom hebben we Spring Professional opgericht. Dat is een win-win: bedrijven halen gedreven talent in huis en langs hun kant doen ervaring op en leren de uitdagingen van de businesswereld kennen.

project sourcing & Outsourcing

Experienced recruitment agency with long history

Spring Professional is een merk van The Adecco Group. Wij selecteren, coachen en trainen project consultants zodat zij hun carrière een kick-start kunnen geven of hun carrière een nieuw elan kunnen geven.
Projectsourcing & Outsourcing
Wij doen een uitgebreide screening van project consultants om hen te matchen met de beste projecten in onze verschillende segmenten. Onze Career Managers zorgen voor de recrutering en de Talentmanagers begeleiden hen tijdens hun tewerkstelling. Zij bieden hen ook opleidingen en trainingen aan om hun technische skills en life skills te versterken of nieuwe vaardigheden te leren. Zo helpen wij onze project consultants om hun carrière te laten groeien.
Naar welke profielen zijn we op zoek?
Wij zijn gespecialiseerd in het selecteren, coachen en trainen van project consultants in sales, customer service, marketing, hr en office. Wij matchen hen met de beste projecten in onze verschillende segmenten. Bij Spring Professional krijgt u de kans om uw carrière te boosten, nieuwe skills te verwerven en uw netwerk te vergroten.