Project consultants en
freelancers voor uw project

Jouw HR-matchmaker tussen professionals en bedrijven van de toekomst
scroll

Project sourcing & Outsourcing

Our expertise?

Het geheim van een succesvolle onderneming? Tevreden klanten. Klinkt eenvoudig, toch? Maar tevreden klanten komen er niet zomaar. Het is het resultaat van een goede ‘customer journey’. Want zeg nu zelf, als jij op reis vertrekt, wil je toch ook dat alles vlot verloopt?

Enter Spring Professional! Onze Career & Talentmanagers’ gooien alles in de strijd om de ideale talenten voor jouw bedrijf of project te vinden. Spring Professional staat dus voor professionaliteit (what’s in a name) en brengt de juiste mix van skills en expertise.

WHY

Wat maakt ons uniek?

Spring Professional maakt deel uit van The Adecco Group en biedt een combinatie van de voordelen en zekerheid van een grote groep met de persoonlijke en gedreven aanpak van een kleinere speler. We zijn er voor jou, of je nu aan het begin van je carrière staat, al meerdere jaren ervaring als projectconsultant hebt of een ondernemer bent, klaar om de nieuwe uitdagingen van businesswereld aan te gaan. Of je nu op zoek bent naar een versterking voor een (tijdelijk) project binnen je bedrijf of je regelmatig beroep wil doen op freelancers, we zijn er om je te helpen!

Onze specialiteit? Project sourcing, consultancy en outsourcing. We staan klanten met raad en daad bij gedurende hun volledige ‘customer journey’: van sales tot marketing, van customer service tot HR en office. Onze Career & Talent Managers trekken de ideale talenten aan, begeleiden en coachen hen en stomen hen klaar voor ambitieuze bedrijven die nét dat stapje verder willen gaan.

CUSTOMER ENGAGEMENT

Jobprofielen

Customer Service Ninja’s, Sales Gladiators, Digital Marketing Heroes, HR Knights en Office Wizards: dit zijn geen mythische wezens maar onze toptalenten die met hun enthousiasme en expertise van elke stap in de customer journey een succes maken!

End-to-end

Wil jij een HR-partner die tijdrovende taken zoals werving en selectie van je overneemt, zodat jij je kan concentreren op je kerntaken? Spring Professional to the rescue! In deze veranderende wereld heeft iedereen het druk, daarom nemen we graag alles uit handen: van administratieve taken tot het rekruteren en coachen van onze talenten.

Klein maar groot(s)

Spring Professional is een klein, dynamisch team dat deel uitmaakt van de wereldwijde The Adecco Group. Een uitgebreid netwerk en expertise van een grote speler? Check! De snelheid, gedrevenheid en wendbaarheid van een klein team? Double check!

Experts

Bij Spring Professional bundelen we alle HR-expertise onder één dak. Elke collega heeft een eigen vakgebied. Op die manier garanderen dat onze klanten altijd het juiste aanspreekpunt hebben om te brainstormen en vragen te stellen.

LET’S GET IN TOUCH

Plan een gesprek

Ben je op zoek naar nieuw talent voor jouw bedrijf? Laat ons dan zeker iets weten. Wij gaan als de bliksem op zoek naar de juiste mensen. But first things first: eerst eens babbelen bij een heerlijke kop (virutele) koffie!