Projectsourcing & Outsourcing

Eat. Sleep. Learn. Repeat.
scroll

Projectsourcing & Outsourcing

Het project consultancy traject

Een traject op maat voor zowel jong talent als ervaren kanjers met ambitie. We maken onze project consultants klaar voor het echte werk: onze bedrijven ondersteunen in hun uitbestedingsactiviteiten. Je staat niet alleen: je krijgt een persoonlijke coach, opleidingen in technische skills en life skills en je sluit je aan bij een community Springers die klaar zijn om ervoor te gaan.

Ontdek snel wat je allemaal te wachten staat!

Showcase

Toon wat je in huis hebt tijdens een showcase. Zet je schrap voor speeddates, een one-on-one met een talent coach en misschien wel een businessgame zodat we kunnen checken hoeveel Spring DNA je hebt. Met glans geslaagd? Dan mag je door het leven als Spring Professional. Gefeliciteerd! Ps: slaap alvast wat bij want het worden drukke tijden!

Begin Your Journey !

Je gaat als kersverse consultant aan de slag bij één van onze klanten en je komt terecht in een nieuwe omgeving, waar je meteen aan de slag gaat met uitdagende projecten in verschillende domeinen, zoals Sales, Marketing, Customer Service, HR en Office. Je leert elke dag iets nieuws en je ontdekt waar je goed in bent en waar je nog aan kunt werken. Je maakt deel uit van een dynamisch en gedreven team dat samenwerkt om de beste resultaten te leveren.

Continuous learning

Je wordt begeleid, gecoacht en getraind door Career Managers en Talent Managers die je helpen om je doelen te bereiken. Je leert in meer over jezelf dan je ooit voor mogelijk hield. We werken aan je life skills: leiderschap, impact hebben, onderhandelen … Via verschillende intervisies krijg je persoonlijke mentoring.

Project sourcing & outsourcing

Waarom meedoen?

  • • Je ontwikkelt je talenten en competenties in verschillende domeinen, voor ofwel Sales, Marketing, Customer Service, HR en/of Office

  • • Je wordt ondersteund door Career Managers en Talent Managers die je coachen, trainen en begeleiden naar je doelen.

  • • Je maakt deel uit van een dynamisch en gedreven team dat samenwerkt om de beste resultaten te leveren.

  • • Je geniet van een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen en een flexibele werkomgeving.

  • • Je groeit als persoon en als professional en je wordt een future-proof high potential

Project sourcing & outsourcing

Start jouw avontuur

Ontdek hoe het er bij Spring Professional aan toe gaat.
Smaakt naar meer?
Waag jouw kans en maak een afspraak