Welkom bij de HR-matchmaker tussen professionals en bedrijven van de toekomst

Op zoek naar uniek talent voor jouw project?
scroll

OVER ONS

Spring Professional

Welkom bij Spring Professional!

Spring Professional is een onderdeel van de Adecco Group en de HR-partner voor startende en ervaren projectconsultants. Maar niet enkel consultants, ook ondernemers die hun bedrijf willen klaarstomen voor de toekomst, kunnen ook bij ons terecht.

Ben jij als werkgever op zoek naar talent voor een (tijdelijk) project of outsourcing opdracht? Zijn freelancers eerder je ding? Spring Professional to the rescue! We zijn een internationale HR-partner gespecialiseerd in project sourcing, consultancy, freelancers en outsourcing. Onze expertise? Customer service, HR, marketing, office en sales. Ons team zorgt voor de rekrutering, de begeleiding en coaching van jouw nieuwe talent zodat jij je kan focussen op de verder uitbouw van je bedrijf. We kunnen je immers verzekeren dat jouw project en kersverse consultants in goede handen zijn!

Voor Werkgevers

Op zoek naar (tijdelijke) ondersteuning voor jouw project?
Bij Spring Professional luisteren we naar jouw behoeften en bieden we een service die perfect bij jouw noden en wensen aansluit. Met ons uitgebreid netwerk én database vinden we in no time de perfecte match voor jouw project! En daarmee stopt het niet: we zorgen voor een gepaste begeleiding en de verdere ontwikkeling en opleiding van jouw nieuwe consultants.

SPRING PROFESSIONAL

Brand new but with a long history

Spring Customer Engagement, een sterk merk van The Adecco Group, gaat verder op het succes van XPE Customer Care. In de afgelopen jaren hebben we verschillende medewerkers geplaatst bij topbedrijven zoals Microsoft, Orange en DPG.

Met XPE Customer Care hebben we een sterke traditie opgebouwd in doelgerichte selectie, voortdurende ontwikkeling én klantgerichtheid. Stilstaan is achteruit gaan en daarom voegden we graag nog andere vakgebieden aan onze expertise toe. Je kan daarom niet enkel voor Customer Service medewekers bij Spring Professional terecht, ons team specialiseert zich ook in HR, Office, Marketing en Sales professionals.

HAPPY CLIENTS

Spring Stories

Bij Spring Professional houden we van een frisse aanpak! Hoe?
Onze klanten en consultants vertellen het graag zelf in onze succes stories!