adecco headquarters

Neem contact
op met ons

fill in the form

HELLO

Heb jij een vraag voor ons?

Ben je een freelancetalent of een krak in outsourcingopdrachten? Of zit jij aan de andere kant van de tafel en ben jij als werkgever op zoek naar dergelijk talent? Contacteer ons alvast via dit formulier en krijg antwoord binnen het uur!

    U gaat een aanvraag indienen als Klant bij Spring Professional,onderdeel van de Adecco Group. Tijdens de aanvraag verzamelt en gebruikt Adecco uw persoonsgegevens om onze diensten voor u beschikbaar te maken en voor het beheer van uw relatie met ons. Onze Privacyverklaring legt uit hoe we uw gegevens gebruiken en welke rechten u heeft.

    Als u ervoor kiest om ons zogenaamde 'gevoelige informatie’ te geven wanneer we daar niet om vragen, door ons deze gegevens te verstrekken, stemt u ermee in dat wij die mogen gebruiken op de manier zoals vastgelegd in de Privacyverklaring.

    Ik stem ermee in dat het bedrijf en daaraan gelieerde bedrijven* mijn persoonsgegevens mogen gebruiken om mij informatie over hun diensten te sturen per post, e-mail, sms, mms, telefoon, social media, pushmeldingen in apps en overige middelen. Ik begrijp dat ik me hiervoor op elk moment kan afmelden.

    * The Adecco Group verleent haar diensten via verschillende bedrijven en brands, voor meer informatie zie Legal Info