Project consultants en freelancers voor uw project

Jouw HR-matchmaker tussen professionals en bedrijven van de toekomst

Project consultants en freelancers voor uw project

What we do

Het recept van een succesvolle onderneming? Tevreden klanten. Klinkt simpel, maar een tevreden klant komt er niet zomaar. Customer happiness is het resultaat van een geoliede machine die streeft naar engagement in elke stap van een klantenreis (de zogenaamde ‘customer journey’). Daarom hebben we Spring Professional opgericht. Want jouw klanten verdienen de allerbeste mensen met de juiste hard en soft skills.

WHY

Wat maakt ons uniek?

Spring Professional maakt deel uit van de wereldwijde The Adecco Group, én is tegelijk een kleine en wendbare business unit. Je komt dus terecht bij een HRpartner die ‘the best of both worlds’ combineert: internationale expertise en schaalgrootte, samen met een uitgebreid netwerk van professionals en een persoonlijke aanpak. Ben je als ondernemer dringend op zoek naar nieuw talent
of wil je als (freelance) professional een nieuw uitdagend project? Ons gedreven team van jonge en ervaren enthousiaste experts gaat voor jouw bedrijf meteen aan de slag!

CUSTOMER ENGAGEMENT

End-to-end

Ben je op zoek naar een HR-partner die tijdrovende taken in werving en selectie van je kan overnemen, zodat je kan focussen op jouw kerntaken? Reken op de ervaring en drive van Spring Professional! We weten immers hoe druk het eraan toe gaat bij onze klanten. Van administratieve opvolging tot de coaching van onze talenten: al die taken nemen we graag van je over.

CUSTOMER ENGAGEMENT

Klein maar groot(s)

Welkom bij een compact, wendbaar en dynamisch team dat deel uitmaakt van de wereldwijde The Adecco Group. Spring Professional is een internationaal merk met een uitgebreid netwerk. We pikken onmiddellijk alle nieuwe trends op, waar die ook ontstaan.

CUSTOMER ENGAGEMENT

Experts

Van human resources tot customer journey: bij Spring Professional bundelen we alle HR-kennis onder één dak. Handig, toch? Als klant heb je dan ook altijd toegang tot de juiste expertise om de juiste mensen met de gewenste skills en mindset op de juiste stoel te zetten.

CUSTOMER ENGAGEMENT

Jobprofielen

Customer service ninja’s, sales gladiators, digital marketing heroes, credit collection sheriffs en product captains: we hebben toptalenten in huis die elke customer touchpoint bemannen met de nodige drive en kennis van zaken.

LET’S GET IN TOUCH

Plan een gesprek met
een van onze recruitment consultants

Wil jouw bedrijf ook inzetten op customer happiness? Top! Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen. Bij Spring geloven we in de kracht van een goed gesprek. Laat dus zeker jouw gegevens achter en we bellen je snel. Tot binnenkort?