Customer Engagement
voor bedrijven

Connecting new job talents with frontrunner companies

CUSTOMER ENGAGEMENT

What we do

Het recept van een succesvolle onderneming? Gelukkige klanten. Klinkt simpel, maar een gelukkige klant komt er niet zomaar. Customer happiness is het resultaat van een geoliede machine gericht op engagement in elke stap van de customer journey. Daarom hebben we Spring Customer Engagement opgericht. Jouw klanten verdienen de allerbeste mensen met de juiste skills.

WHY

Wat maakt ons uniek?

We maken het verschil voor onze klanten door niet voor hen maar met hen te werken. We kennen hun business en we weten wat ze nodig hebben. Omgekeerd kennen we ook onze talenten door en door. Zo vinden we de juiste match.

CUSTOMER ENGAGEMENT

End-to-end

We weten hoe druk het eraan toe gaat bij onze klanten. Daarom nemen wij hen heel wat werk uit handen. Van administratieve opvolging tot de coaching van onze talenten. Zo kunnen zij zich focussen op hun kernactiviteiten.

CUSTOMER ENGAGEMENT

Klein maar groot(s)

We zijn een klein, dynamisch team maar maken deel uit van de wereldwijde The Adecco Group. Spring is een internationaal merk met een uitgebreid netwerk. We pikken onmiddellijk alle nieuwe trends op, waar die ook ontstaan.

CUSTOMER ENGAGEMENT

Experts

We kennen alles van human resources maar evengoed van de customer journey. Onze klanten kunnen rekenen op onze expertise om de juiste mensen, met de juiste skills en mindset, op de juiste stoel te zetten.

CUSTOMER ENGAGEMENT

Jobprofielen

Customer service ninja’s, sales gladiators, digital marketing heroes, credit collection sheriffs en product captains: we hebben toptalenten in huis die elke customer touchpoint bemannen met de nodige drive en kennis van zaken.

LET’S GET IN TOUCH

Plan een gesprek met
een van onze recruitment consultants

Wil jouw bedrijf ook inzetten op customer happiness? Top! Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen. Bij Spring geloven we in de kracht van een goed gesprek. Laat dus zeker jouw gegevens achter en we bellen je snel. Tot binnenkort?