Jobprofielen voor de
future of business

Start jouw digital career met een voorsprong

YOUNG PROFESSIONALS

Bereid jezelf voor op een digitale toekomst

Het work-learningprogramma van Young Professionals is een uniek programma op maat dat jouw carrière een boost geeft. Op twee jaar tijd leer je alles bij om het als digital native te maken. Niet met eindeloze presentaties of saaie stages. Wel met een job in marketing of HR bij een topbedrijf. Online trainingmodules, een bootcamp, een persoonlijk opleidingsplan, training in technische skills en in life skills krijg je er ook zomaar bij. Word geïnspireerd door topsprekers met ervaring in het veld, een persoonlijke coach en een community Springers die net zoals jij kiezen om niet te blijven stilstaan maar on the job hun weg te timmeren. Ben je er klaar voor?

FUNCTIES

Ontdek onze future-proof profielen

Zin om in Human Resources aan de slag te gaan? Of voel je meer voor Digital Marketing? It’s up to you!

DIGITAL MARKETEER

Future-proof Marketing

Gezocht: jonge talenten die het willen maken in digital marketing. Jij hebt het potentieel, wij een uniek coachingprogramma en een job in een topbedrijf.

DIGITAL RECRUITER

Future-proof Recruitment

Gezocht: jonge talenten die al hun digitale skills willen gebruiken in de war for talent. Als jij de drive meebrengt, bieden wij je een work-learningprogramma waarin je razendsnel bijleert. Meer moet dat niet zijn!

THE JOURNEY

Ontdek de recruitment journey

Een traineeship waarbij je 24 maanden lang bijleert. Inclusief coaching, supercollega’s en een salaris om citytrips mee te boeken.

EAT. SLEEP. LEARN. REPEAT.

Work-learningprogramma

Zin om uit een helikopter gedropt te worden? Om jouw life skills en technical skills een boost te geven? Om gecoacht te worden als een high potential?

YOUNG PROFESSIONALS

Doe mee en start jouw journey

Wie niet waagt, niet wint! Laat je gegevens achter.
Of pitch jezelf via een videosollicitatie.