Work-learningprogramma

Eat. Sleep. Learn. Repeat.

YOUNG PROFESSIONALS

Work-learningprogramma

Een programma op maat van jong geweld met talent. We stomen onze jonge wolven en wolvinnen klaar voor het échte werk: onze bedrijven helpen in hun Digital First-aanpak. Je staat niet alleen: je krijgt een persoonlijke coach, opleidingen in technische skills en life skills én je maakt deel uit van een community gelijkgezinden die klaar zijn om erin te vliegen. Ontdek snel wat je allemaal te wachten staat!

YOUNG PROFESSIONALS

Showcase

Toon wat je in huis hebt tijdens een showcase op een onverwachte locatie. Zet je schrap voor speeddates, een one-on-one met een talent coach en misschien wel een businessgame zodat we kunnen checken hoeveel Spring DNA je hebt. Met glans geslaagd? Dan mag je door het leven als Spring Young Professional. Gefeliciteerd! Ps: slaap alvast wat bij want het worden drukke tijden!

YOUNG PROFESSIONALS

Bootcamp

Je gaat als kersverse Springer aan de slag bij één van onze klanten en krijgt onmiddellijk een online trainingsmodule. Na een paar weken is het tijd voor je eerste bootcamp. Wat dacht je van een helikopterdropping, intensieve lessen en het ontwikkelen van je persoonlijke opleidingsplan?

YOUNG PROFESSIONALS

Continuous learning

Je leert in 24 maanden meer over jezelf dan je ooit voor mogelijk hield. We werken aan je life skills: leiderschap, impact hebben, onderhandelen … Via verschillende intervisies krijg je persoonlijke mentoring. Hou genoeg gaten in je agenda want er staan je ook heel wat community events met de andere Springers te wachten: networking drinks, job coaching, opleidingen en workshops in je domein, topsprekers, uitdagende cases …

YOUNG PROFESSIONALS

Waarom meedoen?

Omdat de impact van de vierde revolutie even groot of zelfs groter zal zijn dan de komst van het internet. Welkom in het digitale tijdperk!

YOUNG PROFESSIONALS

Ga van start

Ontdek hoe het er bij Spring Young Professionals aan toe gaat. Smaakt naar meer? Waag jouw kans en schrijf je in.

YOUNG PROFESSIONALS

Alumni programma

We zijn net begonnen maar we denken nu al vooruit. Na 24 maanden is het work-learningprogamma afgewerkt en krijg je jouw diploma (well done!). Daarna maak je deel uit van het alumninetwerk. Zo kan je blijven werken aan je netwerk, je persoonlijke ontwikkeling en je carrière.

YOUNG PROFESSIONALS

Start jouw avontuur

Nog vragen? Vuur ze af! We ontmoeten je graag voor een babbel!