Young Professionals
voor bedrijven

Connecting young potentials with frontrunner companies

YOUNG PROFESSIONALS

Spring Young Professionals

Elk bedrijf in elke sector staat voor een immense uitdaging: de digitale transformatie zit in een stroomversnelling en er is geen weg terug. Gelukkig maar, want het worden boeiende tijden. Tegelijk moet je wel de juiste mensen aan boord hebben om de verandering door te voeren. Daarom hebben we Spring Young Professionals opgericht. Dat is een win-win: bedrijven halen gedreven digitaal talent in huis en de digital natives langs hun kant doen ervaring op en leren de uitdagingen van de businesswereld kennen.

YOUNG PROFESSIONALS

Our partners in crime

We werken voor de invulling van het work-learningprogramma samen met de beste gespecialiseerde opleidingsinstituten en ervaren professionals. Zo leren onze Generation Z’ers alles wat nodig is om hun digitale carrière een boost te geven én vanaf dag 1 added value on the job te bieden. De samenwerking kan allerlei vormen aannemen: van een bootcamp van een paar dagen tot een topspreker die we uitnodigen tijdens een van onze Young Professionals after-work drinks. Klaar voor de rollercoaster?

YOUNG PROFESSIONALS

Brand new but with a long history

Spring Young Professionals is een merk van The Adecco Group en onderdeel van het vroegere XPE Customer Care dat nu Spring Customer Engagement is geworden.Spring Young Professional selecteert, coacht en traint young potentials zodat zij hun carrière kunnen kick-starten.

YOUNG PROFESSIONALS

Work-learningprogramma

Een programma op maat voor jonge talenten. Tijdens het work-learningprogramma stomen we young potentials klaar voor het échte werk. Jouw bedrijf helpen met de digital first aanpak. Ze krijgen een persoonlijke coach, opleidingen in technische skills en life skills en een tal van networking events zodat ze helemaal klaar zijn voor de werkvloer.

YOUNG PROFESSIONALS

Profielen

We starten met twee ‘knelpuntprofielen’: digital marketeers en digital recruiters. Gaandeweg zullen we dit uitbreiden met andere profielen in sales, legal, business planning … De algemene deler: een prangende businessnood opvangen in bedrijven zoals het jouwe.

YOUNG PROFESSIONALS

Is jouw bedrijf klaar voor de sprong?

Kiezen voor Spring Young Professionals, da’s kiezen voor gedreven digital natives die net afgestudeerd zijn of een eerste werkervaring hebben. Zo kan je bedrijf snel en efficiënt jonge marketeers of recruiters inschakelen. Wij staan in voor intensieve coaching en begeleiding. Zo hebben ze alles in huis om je business een digitale boost te geven.