ADECCO HEADQUARTERS

Get in touch with
Young Professionals

Noordkustlaan 16b, 1702 Groot-Bijgaarden
hello@springprofessional.be

HI

Kunnen we je ergens mee helpen?

Ben je een kandidaat die meer wilt weten over ons work-learningprogramma? Of ben je een werkgever met vragen rond onze diensten? Contacteer ons dan via dit formulier!

  U gaat een aanvraag indienen als Klant bij Spring Professional,onderdeel van de Adecco Group. Tijdens de aanvraag verzamelt en gebruikt Adecco uw persoonsgegevens om onze diensten voor u beschikbaar te maken en voor het beheer van uw relatie met ons. Onze Privacyverklaring legt uit hoe we uw gegevens gebruiken en welke rechten u heeft.

  Als u ervoor kiest om ons zogenaamde 'gevoelige informatie’ te geven wanneer we daar niet om vragen, door ons deze gegevens te verstrekken, stemt u ermee in dat wij die mogen gebruiken op de manier zoals vastgelegd in de Privacyverklaring.

  Ik stem ermee in dat het bedrijf en daaraan gelieerde bedrijven* mijn persoonsgegevens mogen gebruiken om mij informatie over hun diensten te sturen per post, e-mail, sms, mms, telefoon, social media, pushmeldingen in apps en overige middelen. Ik begrijp dat ik me hiervoor op elk moment kan afmelden.

  * The Adecco Group verleent haar diensten via verschillende bedrijven en brands, voor meer informatie zie Legal Info

  CONTACTEER ONS

  Tijd voor een koffie?

  Ben jij iemand die op zoek is naar een vaste, tijdelijke of contractuele job? Of ben je op zoek naar geschikte werkkrachten voor jouw bedrijf? Dan zit je goed bij Spring Professional. Maak snel een afspraak met een van onze collega's.

  CONTACTEER ONS

  Op zoek naar talent?

  Wil je instappen in het Spring Professional verhaal? Ben je op zoek naar digitaal talent?
  Tijd voor een kopje koffie met ons!

  FOLLOW US