Ben jij de

Technical Support Engineer
die we zoeken?
img

Customer Service

Technical Support Engineer

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Voor één van de grootste spelers op de telecommarkt, is Spring Professional op zoek naar een Technical Support Engineer. Bij het bedrijf staat innovatie centraal en daarom investeren ze voortdurend in digitale transformatie om hun klanten net dat tikkeltje meer te bieden. Deel je een passie voor alles wat digitaal is? Wil jij meewerken aan het oplossen van alle uitdagingen van morgen? Wil je helpen om de transformatie van het bedrijf nog te versnellen?

Wel dan hebben we goed nieuws voor je want we hebben jouw droomjob gevonden!

Functie-informatie

Jobomschrijving:

– In een dienstverlenende rol volg je de oplossing van klantenincidenten met betrekking producten & diensten, applicaties en netwerkelementen op en coördineer je deze, met inachtneming van toegezegde KPI’s voor klantenservice en SLA’s.

– Je bent in staat om problemen in een minimum van tijd telefonisch of schriftelijk op te lossen. Voor elk probleem maak je een technische klantenimpactanalyse om de juiste prioriteit te bepalen en communiceer je blokkerende problemen aan Service en Account Managers.

– Verder ben je het aanspreekpunt voor alle interne en externe partners om de communicatie over klantincidenten te centraliseren. Je triggert en volgt Management of Technische Escalaties op in geval van een technische crisis. Je informeert klanten voortdurend en proactief over de status van het probleem met betrekking tot het serviceniveau van de klant.

– Je verzekert en volgt de SLA op en streeft naar een korte MTTR (Mean Time To Repair) om de impact op de klant te beperken en zo te voldoen aan de contractuele serviceverplichtingen. Je daagt ook de TMC-teams (Technology Management Centre) uit over voorgestelde oplossingen en geschatte MTTR. Indien nodig organiseert u conferentiegesprekken om de verschillende belanghebbenden te coördineren en te synchroniseren.

– Last but not least draag je uw kennis over aan uw collega’s en werkt u regelmatig uw werkmethoden bij om een hoog kwaliteitsniveau van kennis en expertise te behouden.

Functie-eisen

Vereisten:

– Je houdt ervan om je voor een bedrijf te engageren

– Je bent flexibiel: ’s avonds en tijdens de weekends standby zijn, is ‘part of the job’

– Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en Engels

– De Telecom business is altijd in beweging. Je bent dus geïnteresseerd om je Technology Skills te ontwikkelen en/of te finetunen

– Je hebt sterke prestatie- en communicatievaardigheden

– Je kan prioriteiten stellen en samenwerken is je tweede natuur

Aanbod

Een dynamische werkomgeving waar je je volledig kan ontplooien door samen te werken met hoogopgeleide collega’s en door permanente vorming. Bovendien krijg je een competitief salaris, prestatiepremie, 32 verlofdagen, maaltijdcheques, medische verzekering, high-end smartphone en een gratis tariefplan.

Je zal werken in een flexibel uurrooster tussen 7u30 en 19u.

Alsof dat nog niet genoeg is, ga je deel uitmaken van de Spring Professional Community, een community die dag en nacht klaarstaat om je te helpen met al je vragen en twijfels. Interesse? Mail dan als de bliksem je cv naar deborah.notermans@springprofessional.be

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Adresgegevens

You are about to register as a candidate with Spring Professional, brand for XPE Group NV, which in turn is part of The Adecco Group. During your registration, the company will collect and use information about you to make available our services and maintain our relationship with you. Our Privacy Information Statement explains how we collect and use information about you and the rights you have.

Where you choose to give us so called ‘sensitive information’ other than where we ask for it, by giving us that information, you agree that we may use it in the way set out in the Privacy Information Statement.

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!