HR Business Partner

Ben jij de

HR Business Partner
die we zoeken?
img

HR

HR Business Partner

Functie-informatie

Spring Professional is op zoek naar een HR Business Partner voor een grote speler op de Belgische markt in de regio van Kortrijk.

Je fungeert als business partner inzake HR-beleid voor het management van jouw departementen (Procurement, centrale diensten (IT, finance, legal,…), logistieke site en transport). Je bent het eerste aanspreekpunt van alle medewerkers op de hoofdzetel, zowel voor bedienden als arbeiders.

Takenpakket:

• Je adviseert en ondersteunt het management team bij het bepalen van objectieven voor hun werknemers, om zo samen de afdelingsdoelstellingen te behalen. Je ondersteunt hen hierbij met de implementatie van HR KPI’s zoals absenteïsme en verloop en stelt correctieve acties voor.

• Je zorgt in samenspraak met het management team voor de opmaak van een personeelsbestand. Door de juiste werknemer op de juiste plaats te zetten, maak je de doelstellingen van het bedrijf waar.

• Je implementeert en communiceert de HR policies binnen jouw departementen om zo het HR-beleid mee te helpen realiseren. Je bent tevens het aanspreekpunt voor leidinggevenden bij vragen hierover teneinde samen een goede navolging te garanderen.

• Je implementeert het loonbeleid binnen jouw departementen, waarbij aandacht wordt besteed aan objectiviteit, transparantie en harmonie naar de werknemers toe. Op die manier motiveer je jouw werknemers en wordt de marktpositie van het bedrijf gevrijwaard.

• Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die binnen jouw toegewezen departementen worden opgezet en uitgerold. Je werkt mee aan een continue evaluatie en optimalisatie van de verschillende HR practices teneinde innovatie en efficiëntie na streven.

• In overleg met de HR-collega’s adviseer je medewerkers en managers met betrekking tot vragen rond sociale en fiscale wetgeving. Je bent tevens aanspreekpunt voor de medewerkers voor vragen rond persoonlijke ontwikkeling.

• Je houdt jezelf continu op de hoogte van HR-gerelateerde evoluties en ontwikkelingen.

Functie-eisen

• Je bent zeer communicatief en kan goed luisteren.

• Je bent oplossings- en resultaatgericht.

• Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

• Je beschikt over een master denkniveau, en je kan minstens 5 jaar relevante ervaring voorleggen.

• Een gedegen kennis van Belgische wetgeving is een must.

• Je bent vloeiend in het Nederlands en het Frans.

Aanbod

• Je komt terecht in een dynamische werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

• Je krijgt een motiverend salaris in lijn met je kennis en ervaring, aangevuld met een mooi extralegaal pakket (maaltijdcheques van 5 euro per gepresteerde werkdag, groeps- hospitalisatieverzekering, mogelijkheid tot fietsleasing, gsm, laptop, bedrijfswagen + tankkaart).

• Met een realistische inwerkperiode, continue bijscholing, en reële doorgroeimogelijkheden zit jij aan het stuur van een mooie loopbaan.

• Een aangename werkplek in hun gloednieuwe hoofdkantoor, regio Kortrijk.

• Je krijgt de mogelijkheid om twee dagen per week thuis te werken, in een glijdend uurrooster. Daarnaast werk je in een 39-urenweek, waarbij je naast de 20 officiële verlofdagen recht hebt op 6 ADV-dagen.

Spring Professional Belgium beheert deze vacature voor de klant.

Wij maken onderdeel uit van de Adecco Group en zijn gespecialiseerd in Contracting, Perm Placement en Freelancing. Ons team legt de focus op volgende domeinen : Customer Service, Marketing, Sales, Communication, Finance, Office & Human Resources.

Heb je interesse of vragen, contacteer mij gerust!

Je kan rekenen op een discrete en professionele verwerking van je kandidatuur.

casper.deroose@springprofessional.be

+32 9 261 51 14

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!