Customer service medewerker

Ben jij de

Customer service medewerker
die we zoeken?
img

Customer Service

Customer service medewerker

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze klant is een logistieke dienstverlener in het verzenden van pakketjes, vrachtbrieven, documenten en meer. Ter versterking van hun customer care team zijn zij op zoek naar een dynamische customer service ninja die Belgische klanten te woord kan staan.

Functie-informatie

Jouw belangrijkse verantwoordelijkheden:

  • Je beantwoordt accuraat inkomende vragen (telefonisch, via mail, chat,…). Vragen kunnen gaan over de status van zendingen, tools en services, product- en tariefinformatie,… Je doet wat je zegt en zegt wat je doet tegen je klanten: je toont begrip, denkt mee en zoekt naar oplossingen als je vragen niet kan beantwoorden. Jij begrijpt dat elke klant van een correct antwoord moet worden voorzien en doet steeds het nodige om elke klant als een koning te behandelen.
  • Als er uitzonderingen of problemen zijn met de zendingen bel je pro- actief klanten op om hen te adviseren.
  • Verkoopkansen laat je niet voorbij gaan als potentiële klanten bellen voor meer info. Je bent in staat om op korte termijn het productgamma onder de knie te krijgen om zo de juiste services aan de vragen van klanten te koppelen. Complexe vragen speel je intern door.

Functie-eisen

  • Een diploma of relevante werkervaring staat bij ons niet op de eerste plaats. Attitude, motivatie & leergierigheid zijn bij ons prioriteit!
  • Wij zijn op zoek naar kandidaten die mee willen groeien en samen met hun collega’s hun uiterste best doen om klantentevredenheid naar een hoger niveau te brengen.
  • Verder zoeken wij kandidaten met een sterk ontwikkelde talenknobbel NL/FR/ENG!
  • Je bent een echte kameleon die zich kan aanpassen aan elke soort klant. Je communiceert op maat van de klant, je weet zijn behoeften te analyseren en je biedt oplossingen aan die voor deze klant het beste passen.
  • Initatief nemen en procatief denken is jouw manier van werken. Je denkt verder na hoe bepaalde problemen in de toekomst kunnen voorkomen worden of hoe de samenwerking met de klant verbeterd kan worden.

Aanbod

Je mag rekenen op een onmiddellijk vast contract binnen een stimulerende werkomgeving. Onze klant invensteert in zijn mensen en biedt de nodige doorgroeimogelijkheden aan.

Jouw loon wordt aangevuld met een uitgebreid pakket aan extra legale voordelen. Je werkuren zijn vâriërend tussen 8u en 18u.

Ben je helemaal enthousiast en wil je liefst gisteren al vandaag beginnen? Stuur dan snel jouw CV naar maarten.vandenhoute@springprofessional.be

Inlichtingen bij

Maarten Van den Houte

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!