Ben jij de

Senior Customer Service Agent – Nivelles
die we zoeken?

Senior Customer Service Agent – Nivelles

Introductie

Is klantenservice je tweede natuur? Is je Customer Service stem naar Harvard geweest? Op zoek naar een nieuwe uitdaging in een internationale evenementenomgeving? Ben je bovendien niet bang om in een team het voortouw te nemen? Dan ben jij misschien we de Senior Customer Service Medewerker waar we naar op zoek zijn!

Organisatie

Onze klant is gespecialiseerd in innovatieve identificatieproducten op het werk of op evenementen en verzekert je van een interessante job in een internationale omgeving. Je komt terecht op de afdeling ‘evenementen’, wat betekent dat je verantwoordelijk bent voor enkele van de grootste festivals ter wereld. Wil jij dus achter de schermen meewerken aan de grootste events van de Benelux? Waag je kans!

Functie

Een dag in het leven van… Als Senior Customer Service Medewerker is je belangrijkste doel om klanten de beste service te bieden. Het maakt voor jou niet uit of ze contact met je opnemen via telefoon, social media, e-mail of postduif, jij staat altijd voor ze klaar om een snelle (misschien best geen postduif dus), innovatieve oplossing te bieden. Door je uitstekende service bouw je een langdurige relatie op met de klanten. Ze weten dat ze bij jou altijd terecht kunnent! Alleen contact met klanten? Helemaal niet! Je bent een onmisbaar onderdeel van het team en staat ook in nauw contact met andere afdelingen zoals het Sales en Productie team. Een Senior Customer Service Agent bij onze klant doet meer dan alleen klanten te woord staan, je maakt ook offertes, brengt wijzigingen aan in klantendossiers, maakt verkooporders aan, plant transporten, enz. Kortom: zonder jou kan het bedrijf niet functioneren! Bovendien ben je niet bang om in het team het voortouw te nemen: in de eerste plaats zal je je dagelijkse job uitvoeren maar bij ziektes, vervangingen, verlof, … wordt er van jou verwacht dat je ook andere taken op je neemt. Door jou ervaring in Customer Service slaag je erin om mee te denken met de manager en zo processen te verbeteren, planningen te maken, …

Functie-eisen

Oké en wat moet ik kunnen? Heel leuk, maar wat moet je nu precies hebben of kunnen om aan de slag te gaan als klantenservice medewerker? Excel heeft geen geheimen voor je. SAP? Een pluspunt, maar niet noodzakelijk Nederlans? Geen probleem! Français? Aucun soucis! Engels? No problem! Elke extra taal is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Teamwork? Yes please! Klanten helpen? Geeft je energie! Onthoud… Niemand is perfect! Voor ons is het belangrijk dat jouw energie overeenkomt met die van onze klant.Heb je dus geen idee wat SAP is maar ben je wel de meest gemotiveerde kandidaatr op aarde? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Aanbod

In ruil voor dit alles krijg je een uitdagende baan in een internationale omgeving. Je krijgt een mooi salaris (3500-4000 afhankelijk van ervaring) aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques. Werk je graag van thuis uit? Na een introductieperiode van ongeveer zes weken is thuiswerken mogelijk! Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Mail dan je cv als de bliksem naar deborah.notermans@springprofessional.be en wie weet begin jij binnenkort aan het avontuur van je leven!

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Adresgegevens

You are about to register as a candidate with Spring Professional, brand for XPE Group NV, which in turn is part of The Adecco Group. During your registration, the company will collect and use information about you to make available our services and maintain our relationship with you. Our Privacy Information Statement explains how we collect and use information about you and the rights you have.

Where you choose to give us so called ‘sensitive information’ other than where we ask for it, by giving us that information, you agree that we may use it in the way set out in the Privacy Information Statement.

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!