Ben jij de

Sales Support Benelux – Nivelles
die we zoeken?

Sales Support Benelux – Nivelles

Introductie

Heb je ervaring in telesales? Spreek je vloeiend Nederlands, Frans en Engels? Ben je op zoek naar een nieuwe sales uitdaging in een innovatieve internationale organisatie? We zijn momenteel op zoek naar een Inside Sales Representative voor de regio Benelux! Dit is jouw kans om een carrière uit te bouwen in sales en business development in een dynamisch team in Nijvel!

Organisatie

Notre client est un fabricant et distributeur de produits innovants et offre la plus large gamme de produits d’identification des personnes disponible sur le marché : bracelets, badges, porte-badges, enrouleurs de badges, lanyards.

Functie

Je belangrijkste verantwoordelijkheden: Beheren en onderhouden van je portfolio klanten en distributeurs: elke commerciële kans grijpen, offertes opstellen en bestellingen verwerken, je bent hun belangrijkste aanspreekpunt Business ontwikkelen door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten en verkoopleads op te volgen Producten en diensten promoten door handig gebruik te maken van sociale media, vergaderingen en andere activiteiten te organiseren om de verkoopkansen te maximaliseren Contact onderhouden met de interne afdelingen Optimaal gebruikmaken van de CRM-tool voor effectieve communicatie over nieuwe klanten en verkoopkansen en taken toewijzen aan verschillende collega’s Af en toe deelnemen aan beurzen in Benelux

Functie-eisen

Onze ideale Inside Sales Representative is een echte kampioen in communicatie, heeft affiniteit met de Leisure & Entertainment sector en : Is een goede luisteraar die de behoeften van zijn/haar klanten begrijpt en tegelijkertijd kan onderhandelen en overtuigen dankzij zijn/haar charisma en professionalisme Creëert een duurzame relatie gebaseerd op vertrouwen en een VIP-klantervaring Heeft idealiter eerdere ervaring in een soortgelijke rol of in telesales Heeft een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring Is proactief, vindingrijk, klantgericht en resultaatgericht Kennis van Google Mail en een ERP-systeem is wenselijk Meertalig, onze ideale kandidaat heeft een perfecte beheersing van het Nederlands en het Frans, met een goede beheersing van het Engels.

Aanbod

What’s in it for you? Een contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijke verloning in verhouding tot je ervaring, een verkoopbonus en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en ecocheques. De mogelijkheid om 1 dag per week op afstand te werken en 6 extra vrije dagen per jaar. Je krijgt een volledige on-the-job training van een klein, dynamisch team, in een aangename, informele werkomgeving die samenwerking en innovatie aanmoedigt. Onze klant is een fabrikant en distributeur van innovatieve producten en biedt het breedste assortiment persoonlijke identificatieproducten op de markt: polsbandjes, badges, badgehouders, badgehaspels en lanyards. Herken je jezelf in de rol en het profiel? katelyne.dai.pre@springprofessional.be Voldoe je niet aan alle eisen? Onthoud: niemand is perfect! We zijn op zoek naar een goede match met onze klant. Als jouw energie overeenkomt met die van onze klant, is dat minstens zo belangrijk als je kennis van MS Office!

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Adresgegevens

You are about to register as a candidate with Spring Professional, brand for XPE Group NV, which in turn is part of The Adecco Group. During your registration, the company will collect and use information about you to make available our services and maintain our relationship with you. Our Privacy Information Statement explains how we collect and use information about you and the rights you have.

Where you choose to give us so called ‘sensitive information’ other than where we ask for it, by giving us that information, you agree that we may use it in the way set out in the Privacy Information Statement.

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!