Ben jij de

Netwerk Animator Retail – Vlaanderen
die we zoeken?

Netwerk Animator Retail – Vlaanderen

Introductie

Sluit je aan bij ons dynamisch team als Netwerk Animator Retail en word de drijvende kracht achter het succes van onze franchisewinkels in de regio Henegouwen of de Vlaanderen (Oost- en West-Vlaanderen + Antwerpen). Als toegewijde salescoach inspireer je, deel je beste praktijken en zorg je voor de voortdurende groei van ons franchisenetwerk. Zet jouw commerciële en relationele vaardigheden in voor een innovatief en betrokken bedrijf om het potentieel van onze franchisewinkels te maximaliseren.

Functie

Belangrijkste verantwoordelijkheden: Maandelijks commerciële bezoeken aan de winkels met opvolgingsrapporten, regelmatig contact met de franchisenemers. De financiële en operationele prestaties volgen, inclusief omzet, marges en kosten, benchmarken met andere winkels Het commercieel plan op het terrein implementeren en uitvoeren. Lokale activiteit en communicatie stimuleren om de sector te dynamiseren. Expertise en kennis van de retailsector delen, franchisenemers inspireren en overtuigen. Het delen van best practices en knowhow tussen de leden van het netwerk bevorderen. Ervoor zorgen dat franchisenemers het concept en het imago van het merk respecteren. Optreden als belangrijkste contactpersoon tussen de franchisegever en de franchisenemers, informatie doorgeven en de autoriteit van de franchisegever op het terrein vertegenwoordigen. Toezicht houden op de concurrentie en relevante informatie doorgeven aan de betrokken partijen.

Functie-eisen

Gewenste vaardigheden: Om succesvol te zijn in deze dynamische rol als Netwerk Animator Retail, zoeken we een kandidaat met sterke commerciële vaardigheden en uitstekende interpersoonlijke vaardigheden. Een scherp luistervermogen en authentieke overtuigingskracht zijn essentieel om uit te blinken in deze veeleisende functie. Als merkambassadeur zorg je voor het imago van het merk en de toepassing van samenwerkingsvoorwaarden binnen het franchisenetwerk. Totale mobiliteit is vereist, met dagelijkse bezoeken en flexibele werktijden. Onze ideale kandidaat heeft o.a. de volgende vaardigheden: Ervaring in netwerkanimatie of in de detailhandel. Diepgaande commerciële en interpersoonlijke vaardigheden, maturiteit. Vermogen om te luisteren, te overtuigen en potentiële problemen te detecteren. Vermogen om projecten te bouwen en te leiden, en verandering te managen. Teamgeest met leiderschapskwaliteiten om anderen te motiveren en op te leiden. Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands. Goed begrip van het Frans, waarbij iedereen vrij is om zich uit te drukken in de taal die hij/zij het beste beheerst. Vermogen om belangrijke KPI’s en financiële gegevens te interpreteren en actievoorstellen te formuleren. Goede beheersing van computerprogramma’s zoals Excel, Word, PowerPoint, etc.

Aanbod

Wat onze klant biedt: Een gevarieerde job waarin je een dubbele verantwoordelijkheid hebt: het merk van onze klant vertegenwoordigen en je franchisenemers verdedigen. Een job waarin initiatief en autonomie samengaan met resultaten en vertrouwen. Een organisatie waar je deel uitmaakt van een team van experts die gepassioneerd zijn over hun vakgebied, waar je echte samenwerking vindt tussen verschillende afdelingen en met dagelijkse uitdagingen. Een uitgebreide on-the-job training zodat je waarde kunt toevoegen aan de organisatie en aan je franchisenemers. Een vast contract van onbebaalde duur en uiteeraard een salaris dat past bij je ervaring en expertise, aangevuld met een commerciële bonus, een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques. Voor je verplaatsingen voorziet onze klant een bedrijfswagen met tankkaart. Als marktleider in België in zijn branche zet onze klant zijn expertise al meer dan 30 jaar in voor zijn klanten. Voor hen is ondernemerschap een verhaal van passie dat zowel door medewerkers als franchisenemers wordt gedeeld. Ze ondersteunen verenigingen en ontwikkelen duurzame en verantwoorde producten. Interesse? Stuur jouw cv naar katelyne.dai.pre@springprofessional.be Spring Professional Belgium beheert deze vacature voor diverse klanten. Wij maken onderdeel uit van de Adecco Group en zijn gespecialiseerd in Contracting, Perm Placement en Freelancing. Ons team legt de focus op volgende domeinen: Customer Service, Marketing, Sales, Communication, Office & Human Resources. Je kan rekenen op een discrete en professionele verwerking van je kandidatuur.

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Adresgegevens

You are about to register as a candidate with Spring Professional, brand for XPE Group NV, which in turn is part of The Adecco Group. During your registration, the company will collect and use information about you to make available our services and maintain our relationship with you. Our Privacy Information Statement explains how we collect and use information about you and the rights you have.

Where you choose to give us so called ‘sensitive information’ other than where we ask for it, by giving us that information, you agree that we may use it in the way set out in the Privacy Information Statement.

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!