Ben jij de

Klantendienstmedewerker – ZELE
die we zoeken?

Klantendienstmedewerker – ZELE

Introductie

Voor onze partner in Zele zijn wij opzoek naar een Klantendienstmedewerker. Jouw doel is om de klanten op een eersteklas manier van dienst te zijn, zowel voor technische ondersteuning als voor de verkoop.

Organisatie

Onze Partner maakt deel uit van een internationaal beursgenoteerd bedrijf, wereldleider in haar segment.

Functie

Jobomschrijving: · Eerstelijns ondersteuning van de klanten voor technische vragen en verkoop · Tweedelijns ondersteuning door het oplossen van technische problemen en het organiseren van herstellingen in samenwerking met andere afdelingen · Je werkt nauw samen met het verkoopteam aan de klantenrelatie en schakelt ze in bij problemen om samen een oplossing aan te bieden en de klanttevredenheid hoog te houden · Je verwerkt de administratie volgens de procedures in de verschillende systemen (SAP, Salesforce, …) · Je bent in contact met de leveranciers om tecnische problemen op te lossen · Je commercialiteit laat je toe nieuwe opportuniteiten te spotten voor verkoop of service

Functie-eisen

Profielomschrijving: · Heel goede beheersing van het Duits en het Engels. Goede beheersing van het Nederlands is een pluspunt · Uitstekende communicatieve vaardigheden, klantgericht en commercieel ingesteld · Kan zowel zelfstandig als samenwerken · Pikt nieuwe zaken snel op en heeft interesse in of affiniteit met techniek · Georganiseerd, kan prioriteiten stellen en is stressbestendig · Een eerste ervaring in een gelijkaardige functie is gevraagd, binnen een technische omgeving is een troef

Aanbod

Verloning: Een innovatieve werkomgeving waar work-life balance en wellbeing belangrijk zijn Een vast contract met een aantrekkelijk loonpakket en extralegale voordelen: maaltijdcheques, ecocheques, Groeps- en hospitalisatieverzekering. Flexibele werkuren omdat we begrijpen dat werk en privé hand in hand moeten gaan. Thuiswerk mogelijk na 6 maanden, tot 2 dagen in de week Als jij klaar bent om je stempel te drukken op de wereld van Customer Service en technische ondersteuning, dan is dit jouw kans. Solliciteer nu en word de Klantendienstmedewerker die onze klant verdient! Wij wachten met enthousiasme op je CV! Mailen mag naar katelyne.dai.pre@springprofessional.be.

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Adresgegevens

You are about to register as a candidate with Spring Professional, brand for XPE Group NV, which in turn is part of The Adecco Group. During your registration, the company will collect and use information about you to make available our services and maintain our relationship with you. Our Privacy Information Statement explains how we collect and use information about you and the rights you have.

Where you choose to give us so called ‘sensitive information’ other than where we ask for it, by giving us that information, you agree that we may use it in the way set out in the Privacy Information Statement.

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!