Ben jij de

Inside Sales – Zele
die we zoeken?

Inside Sales – Zele

Introductie

Heb je zin om in een dynamisch experten team te werken voor wie “klant centraal” elke dag hét motto is? Wil je innovatieve oplossingen voorstellen aan je klanten en prospecten? Fit jij het beste in een omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Dan ben je aan het juiste adres… want wij hebben nog een lege stoel ter beschikking voor een commercieel talent als jij!

Organisatie

Spring Professional is op zoek naar een Inside Sales Representative.

Functie

Een greep uit je takenpakket: Evalueren en verwerken van alle binnenkomende sales- en marketingleads, organiseren van afspraken voor de externe salesteam De producten en oplossingen actief promoten, via sociale media, telefoon en emails om leads te genereren en de verkoopkansen te optimaliseren Verantwoordelijk zijn voor een portefeuille van eigen klanten en distributeurs, alle commerciële opportuniteiten benutten. De externe salesteam ondersteunen door offerteaanvragen en afroeporders te behalenden en op te volgen Zorgen voor actuele kennis van de producten en oplossingen alsook de markttrends om klanten en distributeurs adequaat te kunnen adviseren. Bijwonen van vergaderingen en trainingssessies indien nodig Optimaal gebruikmaken van de CRM-tool om te communiceren over nieuwe bedrijven, contacten, leadgeneratie en commerciële kansen Maandelijkse targets behalen, zowel in omzet als in marge Efficiënt samenwerken met het team en de andere afdelingen

Functie-eisen

Wie ben je? Hier zijn enkele van je troeven: Bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring Een eerste ervaring in sales/telesales/prospectie Zeer goede beheersing van het Nederlands, het Frans en het Engels, kennis van het Duits is een grote plus Goede luisteraar, je begrijpt de noden van je klanten. Je haalt voldoening uit het onderhalen en overtuigen Je bent resultaatgericht, kan prioriteiten stellen en zowel autonoom als in team werken Je hebt een goede beheersing van IT toepassingen, kennis van Google Mail en SAP is een troef

Aanbod

What’s in it for you? Onze klant is een stabiele en groeiende organisatie met veel innovatie en nieuwe producten en oplossingen die fraude, diefstal en discussie voorkomen. De cultuur binnen het bedrijf is informeel en zeker professioneel. Je krijgt een opleiding on the job en de de mogelijkheid om samen met je sales- en marketingcollega’s goede resultaten te behalen met veel variatie in producten en klanten. Last but not least: een contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijke verloning in verhouding met je ervaring, commissies en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en ecocheques. Heb ik jou kunnen overtuigen? Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van een inspirerend avontuur! Stuur je cv naar katelyne.dai.pre@springprofessional.be Spring Professional Belgium beheert deze vacature voor haar klanten. Wij maken onderdeel uit van de Adecco Group en zijn gespecialiseerd in Contracting, Perm Placement en Freelancing. Ons team legt de focus op volgende domeinen: Customer Service, Marketing, Sales, Communication, Office & Human Resources. Je kan rekenen op een discrete en professionele verwerking van je kandidatuur.

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Adresgegevens

You are about to register as a candidate with Spring Professional, brand for XPE Group NV, which in turn is part of The Adecco Group. During your registration, the company will collect and use information about you to make available our services and maintain our relationship with you. Our Privacy Information Statement explains how we collect and use information about you and the rights you have.

Where you choose to give us so called ‘sensitive information’ other than where we ask for it, by giving us that information, you agree that we may use it in the way set out in the Privacy Information Statement.

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!