Ben jij de

Customer Service Agent – ZELE
die we zoeken?

Customer Service Agent – ZELE

Introductie

Wil jij achter de schermen deel uitmaken van de grootste labo’s, ziekenhuizen, … ? Sta je elke dag met de glimlach op en houd je ervan om klanten verder te helpen? Ben je een echte planner en doen je vrienden altijd beroep op je organisatie skills? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker waar we naar op zoek zijn!

Organisatie

Als Customer Service Medewerker van onze klant ben je een onmisbaar deel van het bedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in het ‘identificeren van producten’ en helpen zo onder andere labo’s, ziekenhuizen en heel wat andere bedrijven om hun producten uit elkaar te kunnen houden. Klinkt mysterieus? Hieronder lichten we alvast een tipje van de sluier!

Functie

Als Customer Service Medewerker ziet je dag er als volgt uit… Je start elke dag met een stevige kop koffie (of thee, of chai latte) want zeg nu zelf, dan gaat alles toch net iets beter? Je staat altijd met een glimlach klaar om vragen van klanten te beantwoorden en hen de beste service te bieden. Je bouwt een nauwe relatie met hen op, als ze weten dat iets goed geregeld moet zijn, hebben ze jou op speed dial. Je verwerkt de bestellingen van klanten. Je gaat pro-actief te werk en informeert hen over de levertijden en -data, … Je bent niet enkel een Customer Service Agent, je kan ook inspelen op de behoeftes van de klant. Merk je dat ze een product vergeten zijn? Enter jouw expertise op dat even recht te zetten! Met jou aan het roer komen er natuurlijk zelden klachten binnen maar als die er toch zouden zijn, ga je op zoek naar een gepaste oplossing voor de klant …

Functie-eisen

Sounds good maar wat moet je hiervoor hebben/kunnen? De ideale kandidaat… Heeft een echte talenknobbel: Nederlands, Frans en Engels? Deze drie talen staan voor jou bijna op hetzelfde niveau! Excel? Geen probleem! Al met SAP gewerkt? Nog beter! Is een echte team player; je helpt collega’s en ondersteunt hen waar nodig En remember… nobody is perfect! Ben je er dus van overtuigd dat je de perfecte match voor deze vacature bent maar ben je net even gaan Googlen wat SAP precies is? Laat dat je zeker niet tegenhouden om te solliciteren. Voor ons is het belangrijker dat jouw energie matcht met die van het bedrijf!

Aanbod

In ruil voor dat alles krijg je meteen een contract van onbepaalde duur in een internationale omgeving. Een brutoloon tussen 2800-3500 (afhankelijk van ervaring) aangevuld met bonus, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, ecocheques, … Wil je na het tipje van de sluier nog meer te weten komen over je mogelijke droomjob? Stuur dan als de bliksem je cv naar deborah.notermans@springprofessional.be!

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Adresgegevens

You are about to register as a candidate with Spring Professional, brand for XPE Group NV, which in turn is part of The Adecco Group. During your registration, the company will collect and use information about you to make available our services and maintain our relationship with you. Our Privacy Information Statement explains how we collect and use information about you and the rights you have.

Where you choose to give us so called ‘sensitive information’ other than where we ask for it, by giving us that information, you agree that we may use it in the way set out in the Privacy Information Statement.

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!