Ben jij de

Customer Service Agent – Hasselt
die we zoeken?

Customer Service Agent – Hasselt

Introductie

Ben je een echte people pleaser en sta jij elke dag met de glimlach op? Krijg je er energie van om anderen verder te helpen en hun problemen op te lossen? Werk je graag van thuis maar kom je toch ook graag naar kantoor om met je collega’s samen te werken? Dan hebben wij wellicht de job waar je naar op zoek bent!

Functie

Onze klant is een grote speler in de energiesector en is op zoek naar een Customer Care Advisor. Een Customer wat? Als Customer Care Advisor zal je verantwoordelijk zijn voor de verwerking van klantendossiers. Je antwoordt op vragen die via het contactcentrum zijn binnengekomen én blijft het aanspreekpunt voor de klanten zolang hun bekommernis nog niet helemaal van de baan is. Je bent met andere woorden en erg belangrijke schakel in de klantentevredenheid!

Functie-eisen

De ideale kandidaat: Heeft liefst een eerste ervaring in de Customer Service Heeft minstens een Bachelor-diploma of gelijkwaardig door ervaring Kan met MS Office (Word en Excel) werken en hoort het niet in Keulen donderen als er over Salesforce en SAP gesproken wordt Kan zich perfect in het Nederlands uitdrukken en slaagt er ook wel in om een koffie in het Frans te bestellen Voldoe je niet aan alle vereisten maar sta je wel te popelen om van start te gaan? Nobody is perfect! We vinden het veel belangrijker dat jouw energie (pun intened) matcht met die van onze klant dan dat je een perfecte kennis van SAP hebt!

Aanbod

Het gaat voorlopig om een tijdelijke opdracht van zes maanden. Verlenging na deze zes maanden is mogelijk. Klinkt dat alles je als muziek in de oren? Stuur dan als de bliksem je cv naar deborah.notermans@springprofessional.be !

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Adresgegevens

You are about to register as a candidate with Spring Professional, brand for XPE Group NV, which in turn is part of The Adecco Group. During your registration, the company will collect and use information about you to make available our services and maintain our relationship with you. Our Privacy Information Statement explains how we collect and use information about you and the rights you have.

Where you choose to give us so called ‘sensitive information’ other than where we ask for it, by giving us that information, you agree that we may use it in the way set out in the Privacy Information Statement.

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!