Ben jij de

Administratief bediende – ZELE
die we zoeken?

Administratief bediende – ZELE

Introductie

Heb je een eerste ervaring in administratie? Ben jij een kei in het communiceren in meerdere talen? Heb jij affiniteit met techniek of ben je bereid om je daarin te verdiepen? Dan ben jij de administratief bediende die we zoeken om het technische team van onze klant versterken!

Organisatie

Onze klant maakt deel uit van een internationaal beursgenoteerd bedrijf, wereldleider in haar segment.

Functie

Het doel van deze functie is alle administratie te verwerken voor de technische team en interactie te hebben met andere teams binnen de organisatie. Wat ga je doen? Opvolging van de technische activiteiten (herstellingen en interventies) Je volgt de PO’s op voor de herstellingen en maakt facturen op voor technische activiteiten, alsook offertes voor materiaal of onderhoudscontracten Je beheert de stock van reserveonderdelen Aan de hand van dagelijkse rapportage neem je de nodige acties zoals bv. het leveren van vervangingsonderdelen voor herstellingen bij de klanten Je communiceert regelmatig met de klanten om hen te informeren over de vordering van de herstellingen Je staat altijd klaar om je collega’s te ondersteunen bij aanvullende administratieve taken Je zorgt voor de opvolging van de onderhoudscontracten (opstart, verlenging, …)

Functie-eisen

Jouw profiel: Perfecte beheersing van het Nederlands en het Engels en heel goede beheersing van het Frans en/of het Duits. Een eerste ervaring in administratie, binnen een technische dienst is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel geschreven als gesproken. Je bent klant- en servicegericht en hanteert hoge kwaliteitsstandaarden. Je werkt efficient en kan prioriteiten stellen. Je leert snel, enige technische affiniteit of interesse is welkom maar niet noodzakelijk.

Aanbod

Onze klant, een beursgenoteerd bedrijf, is een internationale fabrikant en distributeur van complete oplossingen. Haar producten helpen klanten bij het verbeteren van veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties. Je komt terecht in een groeiende organisatie die goede ideeën waardeert, met echte doorgroeimogelijkheden en een informeel maar professioneel cultuur. Je krijgt een loon in lijn met je ervaring met extra legale voordelen zoals maatlijdcheques en groeps- en hopsitalisatieverzekering. Na opleiding kan je 1 dag per week telewerken. Klaar om je stempel te drukken op ons Technical Service Team ? Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van een inspirerend avontuur! Stuur je cv naar katelyne.dai.pre@springprofessional.be Spring Professional Belgium beheert deze vacature voor haar klanten. Wij maken onderdeel uit van de Adecco Group en zijn gespecialiseerd in Contracting, Perm Placement en Freelancing. Ons team legt de focus op volgende domeinen: Customer Service, Marketing, Sales, Communication, Office & Human Resources. Je kan rekenen op een discrete en professionele verwerking van je kandidatuur.

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Adresgegevens

You are about to register as a candidate with Spring Professional, brand for XPE Group NV, which in turn is part of The Adecco Group. During your registration, the company will collect and use information about you to make available our services and maintain our relationship with you. Our Privacy Information Statement explains how we collect and use information about you and the rights you have.

Where you choose to give us so called ‘sensitive information’ other than where we ask for it, by giving us that information, you agree that we may use it in the way set out in the Privacy Information Statement.

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!