Ben jij de

Medewerker aanbestedingen NL/UK – Dilbeek
die we zoeken?

Medewerker aanbestedingen NL/UK – Dilbeek

Introductie

Spring Professional is op zoek naar een ervaren Medewerker Aanbestedingen voor een klant actief in het produceren ern verkopen van medische systemen en apparaten. Het gaat om een tijdelijk contract tot eind 2024 ter versterking van het team.

Functie

Als Senior Representative Bids & Tenders speel je een sleutelrol in ons team. Jij bent degene die het volledige tender- en aanbestedingsproces beheert en coördineert. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor alles, van het invullen van prekwalificatievragenlijsten tot het verzamelen en verzenden van aanbestedingsdocumenten. In deze functie werk je nauw samen met verschillende interne teams zoals verkoop, financiën en marketing, maar ook met externe klanten. Je zorgt ervoor dat alle informatieverzoeken tijdig en nauwkeurig worden verwerkt en dat de communicatie altijd helder en effectief is. Je pakt complexe tender- en aanbestedingsactiviteiten aan, voert grondige analyses uit, en komt met oplossingen die je vervolgens implementeert. Dit doe je met een grote mate van zelfstandigheid en een scherp oog voor detail. Wat ga je doen? Verzamelen en verzenden van aanbestedingsdocumenten Behandelen van interne informatievragen Controleren van documentatie en bijwerken van systemen Opstellen van volledige klantrapportages Beantwoorden van verzoeken van externe klanten om gegevens te verstrekken Bijdragen aan de ontwikkeling van tenderstrategieën voor jouw regio Genereren van rapporten voor verkooporganisaties

Functie-eisen

Bewezen ervaring met aanbestedingen en complexe offertes of ervaring in contract anagement, procurement of compliance in een sterk geregelementeerde omgeving Volledige professionele communicatievaardigheden in het Nederlands en het Engels, zowel in het schrijven als in het spreken, Frans is een plus Sterke interpersoonlijke vaardigheden, kunnen onderhandelen en overtuigen Klantgericht, probleemoplossend met een kritisch oog Kan vertrouwelijke informatie discreet beheren In staat prioriteiten te stellen en deadlines te respecteren Uitstekende beheersing van MS Office Suite en ERP Software

Aanbod

Je komt terecht in een internatoinaal bedrijf binnen het medtec segment. Je krijgt een tijdelijk contract tot eind 2024. En een marktconform loon aangevuld met extra legale voordelen. Interesse? Solliciteer via de website. Spring Professional Belgium beheert deze vacature voor haar klant. Wij maken onderdeel uit van de Adecco Group en zijn gespecialiseerd in Contracting, Perm Placement en Freelancing. Ons team legt de focus op volgende domeinen: Customer Service, Marketing, Sales, Office & Human Resources. Je kan rekenen op een discrete en professionele verwerking van je kandidatuur.

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Adresgegevens

You are about to register as a candidate with Spring Professional, brand for XPE Group NV, which in turn is part of The Adecco Group. During your registration, the company will collect and use information about you to make available our services and maintain our relationship with you. Our Privacy Information Statement explains how we collect and use information about you and the rights you have.

Where you choose to give us so called ‘sensitive information’ other than where we ask for it, by giving us that information, you agree that we may use it in the way set out in the Privacy Information Statement.

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!