adecco headquarters

Contact

fill in the form

HELLO

Vragen?

Wil jij je eerste stappen in outsourching zetten of ben je al een oude rot in het vak? Ben je een freelancer die zijn talent in dienst van verschillende bedrijven wil zetten? Of ben jij een werkgever die op zoek is naar het juiste talent? Neem dan contact met ons op via dit formulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

    U gaat een aanvraag indienen als Klant bij Spring Professional,onderdeel van de Adecco Group. Tijdens de aanvraag verzamelt en gebruikt Adecco uw persoonsgegevens om onze diensten voor u beschikbaar te maken en voor het beheer van uw relatie met ons. Onze Privacyverklaring legt uit hoe we uw gegevens gebruiken en welke rechten u heeft.

    Als u ervoor kiest om ons zogenaamde 'gevoelige informatie’ te geven wanneer we daar niet om vragen, door ons deze gegevens te verstrekken, stemt u ermee in dat wij die mogen gebruiken op de manier zoals vastgelegd in de Privacyverklaring.

    Ik stem ermee in dat het bedrijf en daaraan gelieerde bedrijven* mijn persoonsgegevens mogen gebruiken om mij informatie over hun diensten te sturen per post, e-mail, sms, mms, telefoon, social media, pushmeldingen in apps en overige middelen. Ik begrijp dat ik me hiervoor op elk moment kan afmelden.

    * The Adecco Group verleent haar diensten via verschillende bedrijven en brands, voor meer informatie zie Legal Info