Team Lead Customer Service

Ben jij de

Team Lead Customer Service
die we zoeken?
img

Customer Service

Team Lead Customer Service

Introductie

Ben je een echte people pleaser en sta jij elke dag met de glimlach op? Krijg je er energie van om anderen verder te helpen en hun problemen op te lossen? Houd je er bovendien van om jouw expertise met een team te delen en dat team ook aan te sturen? Goed nieuws! Wij hebben je droomjob gevonden!

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Voor één van onze klanten, actief in de energiesector, zijn we immers op zoek naar een Team Manager Customer Service om het team bij te staan en aan te sturen. Houd jij motivation speeches waar Barak Obama jaloers op zou zijn? Is jouw customer service stem naar Harvard geweest en zou Willy Naessens nog iets kunnen leren van je ondernemerszin? You’re the man/woman for the job!

Functie-informatie

Een dag in het leven van een Team Manager Customer Service:

  • Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van het team. Concreet maak je capacitietsplanningen, stel je prioriteiten voor je team en zorg ervoor dat je team de doelstellingen met betrekking tot kwaliteit en kwantiteit zonder moeite haalt.
  • Je bent de coach van het team: Je staat niet enkel naast de zijlijn maar durft ook het veld opstappen als dat nog is. Doordat je je teamleden constant coacht, helpt en bijstaat, sta je al snel aan het hoofd van een Customer Service Team waar andere bedrijven jaloers op zijn
  • Je spot opportuniteiten en zorgt ervoor dat de (kost-)efficiënte constant verbeterd wordt.

Functie-eisen

De ideale kandidaat…

  • Heeft minimum een Bachelor
  • Heeft ervaring in een gelijkaardige functie in een Customer Service omgeving
  • Kan zich vlot in het Nederlands uitdrukken en slaagt er ook wel in om een zin in het Frans en in het Engels te vormen (je Customer Servicevoice ging ten slotte naar Harvard, niet? )

Remember… Nobody is perfect. Krijg je het dus al Spaans benauwd als je een koffie moet bestellen in het Frans? Laat dat je niet tegenhouden! Voor ons is het belangrijker dat jouw energie matcht met die van onze klant! Dat Frans komt later wel!

Aanbod

In ruil voor dat alles krijg je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, …

Ben jij de man of vrouw of X voor deze job? Mail dan als de bliksem je cv naar deborah.notermans@springprofessional.be en wie weet begin jij binnenkort aan een nieuw avontuur!

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!