Sales & Marketing Manager

Ben jij de

Sales & Marketing Manager
die we zoeken?
img

Marketing & Communication

Sales & Marketing Manager

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Bruis jij van energie en deins je er niet voor terug om de commerciële kar te trekken binnen de KMO tak van een referentie binnen de HR & Well-being? Ben je bovendien helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan zeker verder want Spring Professional is momenteel op zoek naar en Sales & Marketing Manager KMO voor één van haar klanten

Functie-informatie

Jobomschrijving

In deze rol ben je, samen met je team van accountmanagers en marketeers verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en groei van de KMO klantenportefeuille in België. Je stelt een commercieel plan op dat matcht met de commerciële doelen van het bedrijf en van jouw team. Je implementeert het commercieel plan en de strategie naar het aantrekken van nieuwe klanten en vertaalt die strategie in een duidelijk beleid, processen, rollen, verantwoordelijkheden. Ten slotte vertaal je het commercieel plan in de juiste marketingacties, campagnes, content,.. samen met een marketeer die rechtstreeks rapporteert aan jou.

Je kent de markt heel goed, kent de specifieke noden van KMO klanten en weet hierop in te spelen met jouw team. Je bent een people manager in hart en nieren en laat jouw mensen groeien in verantwoordelijkheden en competenties. Je ondersteunt jouw mensen bij hun dagelijkse werkzaamheden en adviseert hen waar nodig.

Functie-eisen

Vereisten

Natuurlijk ben je veel buitenshuis en voer je gesprekken met klanten en prospecten waarin de mogelijkheden en kwaliteiten van het bedrijf naar voren worden gebracht.

Je weet met energie, ondernemerschap en empathisch vermogen het partnerschap met klanten te creëren, verder vorm te geven en uit te bouwen.

Je bent ervaren met het maken van commerciële en marketing plannen en behoudt makkelijk een helikopter view. Je weet binnen te komen bij nieuwe klanten, zowel op tactisch als strategisch niveau en weet business te creëren. Je hebt een sterke affiniteit met digitalisatie en innovatie. Je communiceert en presenteert op een vlotte duidelijke manier zowel in het Nederlands als in het Frans. Je bent een motivator en inspirator voor jouw team.

Daarnaast volg je trends en algemene behoeften van de markt en formuleert voorstellen naar directie over hoe we met deze tendenzen (pro)actief moeten omgaan teneinde business opportuniteiten voor Attentia te genereren.

Aanbod

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische en rechttoe rechtaan organisatie waar teamplay hoog in het vaandel geschreven staat. Een organisatie die dé HR- en well-being partner wil zijn voor haar klanten, waarbij ownership en autonomie hand in hand gaan.

Verder bieden we jou een marktconforme verloning, sales bonus, bedrijfswagen, opleidingsmogelijkheden,…

Alsof dat nog niet genoeg is, ga je deel uitmaken van de Spring Professional Community, een community die dag en nacht klaarstaat om je te helpen met al je vragen en twijfels. Interesse? Mail dan als de bliksem je cv naar deborah.notermans@springprofessional.be

Je kan rekenen op een een discrete en professionele behandeling van je kandidatuur. Spring Professional beheert deze vacature voor de klant.

Wij maken onderdeel uit van de Adecco Group en zijn gespecialiseerd in Contracting, Perm Placement en Freelancing. Ons team legt de focus op volgende domeinen : Customer Service, Marketing, Sales, Communication, Finance, Office & Human Resources.

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!