Planner

Ben jij de

Planner
die we zoeken?
img

Customer Service

Planner

Introductie

Onze klant staat bekend als de experten op het gebied van hygiëne en technisch hygiënisch onderhoud.

Zij zorgen ervoor dat mensen worden beschermd tegen de schadelijke invloeden van slechte hygiëne. De specifieke afdeling waar jij gaat deel van uitmaken, is de specialist in hygiënisch (dieptereiniging) en technisch onderhoud van sanitair, grootkeukens, luchtbehandeling- en vetafzuigsystemen.

Daarnaast voeren zij ook specialistische reinigingswerkzaamheden uit zoals bijvoorbeeld het leeghalen van verwaarloosdewoningen of verwijderen van graffiti.

Functie-informatie

Als planner ben je de draaischijf in het operationele gebeuren binnen het departement. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte planning en coördinatie van de hygiëne opdrachten en voorraden in BeLux met het oog op een maximale rendabiliteit.

Je analyseert de binnenkomende opdrachten, zet elk puzzelstuk op de juiste plaats in een groter geheel dat uiteindelijk de dag – en weekplanning vormt rekening houdend met beschikbare techniekers, middelen, klanten en contractbepalingen.

Je motiveert, traint en coacht je 13 collega techniekers om een optimale dienstverlening te leveren aan de klanten en dit ook administratief correct te documenteren. Waar nodig geef je opdracht aan onderaannemers of interims ter ondersteuning van het bestaande team.

Hiervoor onderhoud je regelmatig contacten met onderaannemers en interimkantoren en verzorg je de administratie zoals het aanmaken van inkooporders en de doorgave van de prestaties.

Daarnaast neem je ook de rol van service controller op: je werpt een kritisch oog op de bedrijfsprocessen en systemen om deze helpen te verbeteren.

Je analyseert de data en organiseert bijeenkomsten met de collega’s planning/ service en customer care.

Je werkt hoofdzakelijk vanuit het kantoor in Schelle.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een bachelordiploma (logistieke richting) of gelijkwaardig door werkervaring

Je bent sociaal, empathisch en communicatief

Je bezit over sterke analytische vaardigheden

Je bent administratief sterk; nauwkeurig en gestructureerd

Je bent stressbestendig en beschikt over een probleemoplossende mindset

Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en Frans en een spreekt aardig mondje Engels

Je hebt sterke project- en timemanagement vaardigheden

Je bent proactief en assertief ingesteld

Je bezit over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en bent trots op je prestaties en de impact daarvan op het succes van het bedrijf

Aanbod

WIj bieden een gevarieerde, uitdagende, functie met verantwoordelijkheid in een dynamische en groeiende internationale organisatie. Je komt terecht op een aangename werkplek met enthousiaste collega’s in een familiale sfeer waar je kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen.

In deze rol heb je een wezenlijke impact op het bedrijf! Bovenop een mooi salaris, bieden wij een aantrekkelijk pakket van interessante extralegale voordelen. Wij geven je alles wat je nodig hebt om uit te blinken en te groeien in je rol!

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!