Marketing Assistant

Ben jij de

Marketing Assistant
die we zoeken?
img

Marketing & Communication

Marketing Assistant

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Voor een internationale broker in de Belgische retailsector zijn we op zoek naar een Marketing Assistant in Ternat. Het is hun missie om fast moving consumentenproducten, zoals Canderel, Pure Via, etc. te voorzien van supply chain, marketing en commercialisering. Momenteel zoeken ze een ondersteunende kracht in het marketingveld. Ben jij de enthousiaste kandidaat die we zoeken voor deze job?

Functie-informatie

Als Marketing Assistant ondersteun je de National Product Manager en coördineer je de marketing- en commerciële acties zoals de lancering van nieuwe producten, analyse van de cijfers, uitwerken en opvolgen van promoties, communicatiemateriaal, media, enz. Daarbij is nauw contact met zowel de externe opdrachtgevers als de interne productmanagers, klantendienst, logistiek, … een centraal gegeven.

Functie-eisen

Voor deze creatieve job heb je een hogere opleiding gevolgd, gecombineerd met een geslaagde marketingervaring van minimum 1 à 3 jaar. Ook kan je op een nauwkeurige manier werken in programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint. Je talenkennis is op peil en je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels.

Aanbod

In return bieden wij je een vaste job aan als Marketing Assistant in een dynamische customer minded omgeving met een marktconform salaris dat aangevuld is met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, enz. Bovendien voorzien we ook aangepast introductietraject in een enthousiast team waar uitdagingen en doorgroeimogelijkheden zeker mogelijk zijn!

Spreekt deze vacature je aan, stuur dan je CV door via e-mail. Indien je nog vragen hebt of meer info wenst, e-mail me op liselotte.parmentier@springprofessional.be !

Inlichtingen bij

Liselotte Parmentier – liselotte.parmentier@springprofessional.be

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!