Management Assistant

Ben jij de

Management Assistant
die we zoeken?
img

Office

Management Assistant

Introductie

Ben je op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging? Ben je graag allround bezig ? Binnen een dynamisch en internationaal bedrijf ? Dan ben jij diegene die wij nodig hebben omdat Spring Professional op zoek is naar een management assistant voor een klant in de bouwsector.

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Je komt terecht in een internationaal bedrijf dat lichtgewicht bouwoplossingen ontwikkelt. Zij zijn actief in 42 landen, hebben 101 fabrieken en tellen werelwijd meer dan 13 000 werknemers. Jij zal tijdelijk 50% de divisiemanager ondersteunen en daarnaast ook 50% de plant manager.

Functie-informatie

Als Manager Assistant heb je een heel divers takenpakket. Je zal instaan voor de verschillende organisatorische taken van 2 managers. Daarnaast ontzorg je hen van allerlei administratieve en coördinerende taken en ondersteun je het team op dit vlak.

Om concreter te zijn ben je verantwoordelijk voor het beheer van de agenda, mailbox en correspondentie. Je coördineert en organiseert de team meetings en zorgt ook voor de eventmanagement (bedrijfsbezoeken, evenementen organiseren). Je bereid presentaties,analyses,… voor. Je beheert de onkostenota’s. be Dit zal 50% binnen een internationale context gebeuren en 50% lokaal.

Functie-eisen

Je behaalde een bachelor- of masterdiploma ( office management, bedrijfsmanagement, handelswetenschappen, etc.)

Je hebt minstens 2 tot 5 jaar ervaring in een coördinerende/ administratieve functie, liefst als management assistant

Je hebt een goede kennis Nederlands en Engels. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel geschreven als gesproken

Je kan goed omgaan met IT (SAP, MS Office, filebeheer, …)

Je hebt sterke organisatorische vaardigheden en je weet prioriteiten te stellen

Je hebt een flexibele ingesteldheid en je werkt nauwkeurig en gestructureerd

Je kan goed je plan trekken en je bent proactief

Aanbod

Je krijgt een tijdelijke functie tot 15/07 met mogelijkheid tot verlenging binnen een internationale context en een zeer open en gemoedelijke cultuur. Je kan op administratief en ondersteunend vlak het verschil maken. Je hebt flexibele uren. Thuiswerken is zeker mogelijk.

Interesse in deze functie of heb je bijkomende vragen? Stuur gerust jouw cv door naar ellen.jans@springprofessional.be of neem contact op via 02/435.60.29.

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!