Logistiek Medewerker Transport

Ben jij de

Logistiek Medewerker Transport
die we zoeken?
img

Office

Logistiek Medewerker Transport

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Logistiek Medewerker Transport

Spring Professional gaat op zoek naar een ‘Logistiek Medewerker Transport’ voor onze klant, actief in de logistieke sector, te Grobbendonk. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een internationaal bedrijf waar ook jij je carrièrepad kan uitstippelen.

Heb jij een sterke interesse in transport (binnen de logistiek) en blink je uit in administratie?Let’s have a talk!

Functie-informatie

Dit kan je verwachten:

Onze klant, een internationaal bedrijf die marktleider is in supply chain management binnen de Fashion Industrie in regio Antwerpen, is op zoek naar een ‘Logistiek Medewerker Transport’ met sterke communicatieskills en een proactieve, klantvriendelijke ingesteldheid.

Als ‘Logistiek Medewerker Transport’ ben je het aansprekingspunt voor één of meerdere accounts en behoren hoofdzakelijk administratieve taken alsook communicatie tot jouw takenpakket. Je rapporteert hierbij aan de Service Delivery Manager Transport. Je bent als het ware de schakel tussen de organisatie, vervoerders en de (internationale) klanten. Je krijgt hierbij de kans om jouw vaardigheden, kennis en netwerk uitgebreid te ontwikkelen, waarbij je actief bijdraagt aan de logistiek van de toekomst.

Functie-eisen

Jouw profiel:

Heb je al werkervaring opgebouwd als orderpicker, warehouse- of operationeel medewerker, (liefst) binnen de logistieke sector? Dan ben je reeds half gewonnen. Schoolverlaters met de juiste mentaliteit en motivatie voor administratieve taken, zijn eveneens welkom!

Verder ben je proactief, kan je zelfstandig aan de slag en beschik je over een kritische geest en een sterk probleemoplossend vermogen. Loopt het transport vast of zijn er problemen zoals schade, niet levering of weigeringen? Dan is het aan jou om dit te onderzoeken en eventuele tendensen op te sporen en oplossingen/procesverbeteringen aan te bieden. Je draagt op actieve wijze jouw steentje bij aan de ‘continuous improvement methodiek’ van dit bedrijf.

Je bent goed in het verzamelen en analyseren van informatie/data alsook de verwerking hiervan tot verslagen en tot managementinformatie.

Servicegericht- en klantvriendelijkheid draag je hoog in het vaandel. Je bent een doorzetter met een hands-on-mentaliteit waarbij je een pro bent in het bedenken van creatieve oplossingen.

Flexibiliteit is jouw tweede natuur: je aarzelt niet om jouw teamleden een handje toe te steken of om hulp in te schakelen. Je kan jezelf als multi-inzetbaar omschrijven. Bovendien ben je bereid om te reizen tussen de site van Grobbendonk en Rieme (=pluspunt, geen must).

Communiceren in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk, is ‘a piece of cake’ voor jou.

Aanbod

Ons aanbod:

✅ Een afwisselende jobinhoud in een dynamische, internationale omgeving in het hechte transport team met een sterke team spirit alsook een directe communicatie waarbij jouw mening telt.

✅ Talrijke ontwikkelings-en groeimogelijkheden waarbij je on-the-job leert van collega’s .

✅ Een aantrekkelijk loon rekening houdend met jouw ervaring en uitgebreid met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques (8 euro/dag).

✅ Een aantrekkelijk verlofstelsel: Vrije opname van 20 verlofdagen, aangevuld met ADV dagen (0,5 per maand) & extra sectorale verlofdagen.

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging binnen de logistieke transport sector en helemaal enthousiast na het lezen van deze vacature?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op:

marlies.verbruggen@springprofessional.be

+32 (0)2 583 91 47

Spring Professional Belgium beheert deze vacature voor diverse klanten. Wij maken onderdeel uit van de Adecco Group en zijn gespecialiseerd in Contracting, Perm Placement en Freelancing. Ons team legt de focus op volgende domeinen: Customer Service, Marketing, Sales, Communication, Finance, Office & Human Resources.

Je kan rekenen op een discrete en professionele verwerking van je kandidatuur.

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!