Logistiek Medewerker met ambitie

Ben jij de

Logistiek Medewerker met ambitie
die we zoeken?
img

Office

Logistiek Medewerker met ambitie

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Logistiek Medewerker met ambitie

Adem en leef jij logistiek? En ben je klaar om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen?

Let’s have a talk!

Functie-informatie

Dit kan je verwachten:

Onze klant, een Internationaal bedrijf die marktleider is in supply chain management binnen de fashion industrie in regio Antwerpen, is op zoek naar logistieke profielen met een sterke ‘eager to learn’ en een passie voor de logistieke sector.

Als logistiek medewerker start je op in de functie waar jouw interesse ligt binnen de logistiek. In ‘no time’ krijg je de kans om door te groeien naar jobfuncties met meer verantwoordelijkheid zoals bv. ‘Operationeel Manager’, ‘Business Intelligent Manager’, ‘Algemeen Manager’, ‘Process & system verantwoordelijke’ enz. Dit geeft je de kans om jouw vaardigheden, kennis en netwerk uitgebreid te ontwikkelen, waarbij je actief bijdraagt aan de logistiek van de toekomst.

Functie-eisen

Zo zien wij onze logistieke medewerker met ambitie:

Heb je al werkervaring opgebouwd, (liefst) binnen de logistieke sector? Heb je een sterke passie voor logistiek? Dan ben je reeds half gewonnen.

Verder ben je ambitieus, kan je zelfstandig aan de slag en beschik je over leidinggevende/sterke people skills. Flexibiliteit is jouw tweede natuur: je kan jezelf als multi-inzetbaar omschrijven.

Communiceren in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk, is ‘a piece of cake’ voor jou.

Servicegericht- en klantvriendelijkheid draag je hoog in het vaandel. Je bent een doorzetter met een hands-on-mentaliteit waarbij je een pro bent in het bedenken van creatieve oplossingen.

Aanbod

Wat bieden we jou aan?

✔️Een afwisselende jobinhoud in een dynamische, Internationale omgeving waarbij je onmiddelijk een vast contract krijgt van onbepaalde duur.

✔️Talrijke ontwikkelings-en doorgroeimogelijkheden waarbij je afhankelijk van jouw interesses en vaardigheden doorgroeit naar een jobfunctie die volledig matcht met jouw ambitie.

✔️Een aantrekkelijk loon rekening houdend met jouw ervaring en uitgebreid met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques (8 euro/dag).

✔️Een aanlokkelijk verlofstelsel: Vrije opname van 20 verlofdagen, aangevuld met ADV dagen (0,5 per maand) & extra sectorale verlofdagen.

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging binnen de logistieke sector en helemaal enthousiast na het lezen van deze vacature?

Neem dan gerust contact op:

marlies.verbruggen@springprofessional.be

+32 (0)2 583 91 47.

Spring Professional Belgium beheert deze vacature voor diverse klanten. Wij maken onderdeel uit van de Adecco Group en zijn gespecialiseerd in Contracting, Perm Placement en Freelancing. Ons team legt de focus op volgende domeinen: Customer Service, Marketing, Sales, Communication, Finance, Office & Human Resources.

Je kan rekenen op een discrete en professionele verwerking van je kandidatuur.

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!