Learning & Development Consultant

Ben jij de

Learning & Development Consultant
die we zoeken?
img

HR

Learning & Development Consultant

Functie-informatie

Wil jij het verschil maken en deel uitmaken van de nummer één HR-dienstverlener ter wereld? Lees dan vooral hieronder verder, want The Adecco Group Belux is op zoek naar een Learning & Development consultant!

Wij willen onze medewerkers inspireren, trainen en ontwikkelen om hun wendbaar te maken in deze uitdagende en snel evoluerende wereld. Daarom zijn wij op zoek naar een gedreven en dynamische Learning & Development Consultant.

Als L&D Consultant maak je deel uit van de afdeling Talent Management. In nauw overleg met de Head of Talent begeleid, ondersteun en adviseer je interne medewerkers in hun persoonlijke ontwikkelingstraject. Een sterke proactieve dienstverlening en een vlotte communicatiestijl staan hierbij centraal.

De afdeling Talent Management bevindt zich in het hoofdkantoor van Adecco België te Groot-Bijgaarden.

Je ontwikkelt en optimaliseert interactieve opleidingen en workshops voor onze medewerkers. Je werkt opleidingsmodules van A tot Z uit in verschillende werkvormen (video- learnings, e- learnings, online training, klassikale training, etc.). Daarnaast bewaak je dat het trainingsmateriaal zowel naar vorm als naar inhoud toe up to date blijft. Hierbij ga je creatief te werk en zorg je ervoor dat je mee bent met alle nieuwe snufjes op vlak van training tools.

Samen met het Talent Team sta je in voor het opmaken en tijdig bijstellen van een jaarplanning zodat er een opleidingsaanbod is dat aansluit bij de behoeften van het lijnmanagement. Je brengt de opleidingen waar nood aan is in kaart en samen met de betrokken trainers maak je hiervoor een planning op. Door actief aanwezig te zijn in meetings in de field, kun je snel inspelen op vragen en noden die leven bij de collega’s.

Verder ben je verantwoordelijk voor het geven van trainingen en workshops op een interactieve en pedagogische manier. Je weet je doelpubliek hierbij te boeien en te enthousiasmeren. Uiteraard zorg je er ook voor dat je jouw eigen kennis op peil houdt en dat je zelf continu bijleert.

Je coacht en begeleidt onze interne Adecco trainers zodat zij in staat zijn hun kennis op een boeiende en leerrijke manier over te brengen.

Via netwerk activiteiten blijf je op de hoogte van wat er speelt binnen de HR wereld en bouw je jouw eigen netwerk verder uit. Je leergierigheid zorgt ervoor dat je mee bent met de trends en evoluties binnen Learning & Development.


Functie-eisen

Wie ben je?

Heb je een passie voor HR? Krijg je er energie van om mensen hun talenten te zien ontplooien?

Neem je graag initiatief en is out of the box denken jouw tweede natuur?

Heb je een luistervaardige én klantgerichte persoonlijkheid die straalt, charmeert en nazindert?

Werk je resultaatgericht en kan je krachtdadig reageren in stressvolle omstandigheden?

Ben je enthousiast en kun je dit enthousiasme ook overbrengen op anderen?

Heb je een Bachelor, Master of beschik je over relevante ervaring in HR?

Is je Nederlands zowel mondeling als schriftelijk perfect? Spreek je daarnaast ook een goed mondje Engels en Frans?

Heb je volmondig JA kunnen antwoorden op deze vragen, dan ben jij wie we zoeken!

Aanbod

En wat zit er in voor jou?

We investeren in jouw Adecco happiness. Zo weet en voel je, als lid van onze Adecco-familie, dat je ons meest waardevolle bedrijfskapitaal bent. Een warme sfeer en teamspirit bepalen onze identiteit.

We bieden je daarnaast een mooi loonpakket met een vast contract, een mooi bonussysteem en tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques van 8 euro per gepresteerde werkdag, laptop, onbeperkt belkrediet, 5GB mobiele data, (groeps-) en hospitalisatieverzekering,… Daarnaast kan je rekenen op 32 verlofdagen. Nog steeds niet overtuigd? Dan overtuigen we je misschien door in de verf te zetten dat we een van de aangenaamste werkplekken in België zijn.

Heeft deze vacature je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt? Solliciteer dan nu voor je droomjob!

Wil je solliciteren of meer info, neem dan snel contact op met mij, Annika Dhossche op het nummer 02 482 82 15 of via mail Annika.dhossche@adecco.be

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!