Klantendienst | Service clientèle

Ben jij de

Klantendienst | Service clientèle
die we zoeken?
img

Customer Service

Klantendienst | Service clientèle

Introductie

Functie-informatie

Klaar om elke dag minstens 10 keer ’ik heb het probleem opgelost te roepen’?

Onze klant is een grote speler in de dienstverlenende sector. Het verzenden van pakketjes, vrachtbrieven en documenten is voor hen de dagelijkse activiteit. Om hun Customer Care Team te versterken, zijn zij opzoek naar een dynamische en spontane Customer Service medewerker die Belgische klanten kan ondersteunen.

Als je liever de telefoon laat rinkelen om daarna een berichtje te sturen, dan is dit niet de drive die wij zoeken. Onze klant kijkt uit naar een communicatief sterk persoon, zowel online als offline. Mondigheid met een vrolijke toets, dàt is wat ze nodig hebben.

Je bent verantwoordelijk voor:

Het beantwoorden van accuraat inkomende vragen (telefonisch, via mail, chat…) De vragen kunnen gaan over de status van zendingen, tools & services, product-en tariefinformatie… Ook liefdesbrieven en kattenbellen worden beantwoord. Je stelt je meteen in de plaats van de klant om zo snel mogelijk tot de beste oplossing te komen. Je toont begrip en empathie om elke klant als een koning te aanschouwen.

Indien er uitzonderingen of problemen zijn met zendingen, bel je proactief de klant op om hen te informeren en te adviseren. Zo creëer je meteen een eerlijke en vertrouwelijke band.

Je spot meteen verkoopkansen en laat deze niet aan je voorbijgaan als potentiële klanten bellen. Verder beschik je over een memoriserend talent, waardoor je op korte termijn het productgamma vlotjes onder de knie krijgt. Op deze manier koppel je nadien heel gemakkelijk de juiste service aan de vraag van de klant.

Functie-eisen

– Je hebt een eerste ervaring als klantendienstmedewerker of je hebt een relevante ervaring binnen de logistieke sector als student, stagiair…

– Je springt gemakkelijk van Nederlands naar Frans en van Frans naar Engels en omgekeerd.

– Communicatie is jouw grootste troef.

– Doelgericht & resultaatgericht zijn twee woorden die bij jou op de eerste plaats komen.

– Je bent zeer klantgericht met andere woorden; je hebt aandacht voor het gemak van de klant.

– Je bent een echte teamplayer en houdt van een frisse groepsgeest.

Aanbod

Je mag rekenen op een onmiddellijk vast contract bij Spring Professional.

Als deel van onze organisatie, word je door onze Coaches persoonlijk opgevolgd tijdens jouw tewerkstelling bij de klant. Je mag eveneens rekenen op voldoende opleidingen, zowel door Spring gegevens als bij de klant.

Onze klant investeert in zijn mensen en biedt de nodige doorgroeimogelijkheden aan.

Jouw loon wordt aangevuld met een uitgebreid pakket aan extra legale voordelen. Jouw werkuren variëren tussen 8u en 18u.

INLICHTINGEN BIJ

Wil je graag meer weten of deze opportuniteit en/of over Spring Professionals, aarzel dan zeker niet ons te contacteren of stuur rechtstreeks jouw CV naar clement.dushime@springprofessional.be

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!