Junior Auditor

Ben jij de

Junior Auditor
die we zoeken?
img

Finance

Junior Auditor

Introductie

Net afgestudeerd in een financiële richting? CHECK! Helemaal klaar om een vliegende start in je carrière te nemen? DUBBEL CHECK! Boordevol ambitie en vastbesloten om niet stil te blijven staan? CHECK CHECK CHECK! Heb jij net enthousiast overal CHECK geroepen? Dan ben jij wellicht de Junior Auditor waar we naar op zoek zijn!

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Bij onze klant, actief in de financiële sector, krijg je meteen de kans om met klanten en partners te werken waardoor je meteen van ‘oude rotten’ in het vak kan bijleren. Van een vliegende start gesproken!

Functie-informatie

Jobinhoud en verantwoordelijkheden

Als auditor houd je van cijfers en analytisch denken, dat is zeker. Je houdt ervan om tot op het bot te gaan, want inzichten verwerven en zoveel mogelijk te weten komen, dat is helemaal jouw ding. Van de manier waarop een bedrijf werkt en hoe het is gestructureerd, tot de producten of diensten die ze verkopen en hun technologie en tools waarmee ze werken. Je wilt bijdragen aan transparantie en integriteit; je wilt vertrouwen opbouwen in een vluchtige en steeds veranderende wereld.

Audit is veel meer dan het kraken van cijfers, het is het analyseren en verifiëren van de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de financiële verslaglegging en het begeleiden van je cliënten door verschillende processen.

Het mooie van audit is dat het alle bedrijven aangaat. Je werkt voor kleine lokale KMO’s tot grote internationale klanten, van de gezondheidssector en voetbalclubs tot internationale financiële instellingen en alles daar tussenin. Dit betekent veel leermogelijkheden om het bedrijfsleven te ervaren, technische en zachte vaardigheden te ontwikkelen, en veel interessante mensen te leren kennen, van de accountant tot de CEO van een organisatie.

Tijdens je eerste week zal je van je collega’s een opleiding krijgen waarin je meteen de eerste kneepjes van het vak van de audit leert. Je staat er nooit alleen voor, je wordt altijd begeleid door een geweldig team. Je zal onder andere financiële verslaglegging beoordelen, risico’s en operationele kwetsbaarheden opsporen door relevante informatie te verzamelen, controlewerkzaamheden verrichten bij de klant en op kantoor, de klant adviseren bij specifieke opdrachten, … Hoe meer ervaring je over de jaren heen verwerft, hoe groter je verantwoordelijkheden en autonomie worden.

Functie-eisen

Profiel

Als auditor staan diplomatie, integriteit en discretie hoog op je prioriteitenlijsten. Je denk niet in problemen maar in oplossingen. Je houdt ervan om met mensen te werken en bent communicatief en vriendelijk ingesteld. Je hebt een grote interesse in processen en financiën en je diploma toont dit ook duidelijk aan. Je houdt er bovendien ook van om in team te werken maar weet ook van aanpakken als je alleen moet werken. Engels? Piece of cake! Daarnaast ben je ook vlot in het Nederlands of het Frans.

Aanbod

Aanbod

In ruil daarvoor krijg je een vast contract in een open, internationale bedrijfscultuur waar de kansen zichzelf aanbieden. Je krijgt volop de kans om jezelf te ontplooien en een mooie carrière uit te bouwen. Een competitief brutosalaris aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, verzekeringen, … horen uiteraard ook bij het pakket!

Is deze job je op het lijf geschreven? Mail dan als de bliksem naar deborah.notermans@springprofessional.be!

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!