Junior Accountant

Ben jij de

Junior Accountant
die we zoeken?
img

Finance

Junior Accountant

Introductie

Net afgestudeerd in de Accountancy? CHECK! Helemaal klaar om een vliegende start in je carrière te nemen? DUBBEL CHECK! Boordevol ambitie en vastbesloten om niet stil te blijven staan? CHECK CHECK CHECK! Heb jij net enthousiast overal CHECK geroepen? Dan ben jij wellicht de Junior Accountant waar we naar op zoek zijn!

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Bij onze klant, actief in de financiële sector, krijg je meteen de kans om met klanten en partners te werken waardoor je meteen van ‘oude rotten’ in het vak kan bijleren. Van een vliegende start gesproken!

Functie-informatie

Jobinhoud en verantwoordelijkheden

In het dynamische team ben je verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van de portefeuilles van de cliënten. Afhankelijk van je ervaring, kennis en vaardigheden zal een takenpakket voor je samengesteld worden. Never a dull day want naarmate je carrière vordert, zal je takenpakket uitgebreid worden. Naast de ‘typische’ boekhoudkundige taken, zal je ook ondersteuning bieden bij de opmaak van budgetten en rapportering. Je staat hiervoor rechtstreeks in contact met de klanten.

Functie-eisen

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn op zoek naar een dynamische en communicatieve persoonlijkheid; leergierigheid, accuraatheid en klantvriendelijkheid staan voor jou erg hoog aangeschreven. Daarnaast ben je de trotse bezitter van minstens een Bachelordiploma Accountancy. Een eerste werkervaring is een pluspunt maar zeker geen must. Je bent bovendien integer: je zal de portefeuille van een klant beheren en het succes van het bedrijf verder uitvoeren. Je voelt je als een vis in het water in teamverband maar weet ook hoe je alleen de handen uit de mouwen moet steken. Verder verwachten we dat je vertrouwd bent met IT-tools en dat je naast Nederlands of Frans ook een aardig mondje Engels spreekt.

Aanbod

Aanbod

In ruil daarvoor krijg je een vast contract in een open, internationale bedrijfscultuur waar de kansen zichzelf aanbieden. Je krijgt volop de kans om jezelf te ontplooien en een mooie carrière uit te bouwen. Een competitief brutosalaris aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, verzekeringen, … horen uiteraard ook bij het pakket!

Ben jij klaar om je carrière helemaal te lanceren? Mail dan zeker je cv naar deborah.notermans@springprofessional.be

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!