It Helpdesk/ first line support

Ben jij de

It Helpdesk/ first line support
die we zoeken?
img

Customer Service

It Helpdesk/ first line support

Functie-informatie

Voor één van onze klanten in Groot-Bijgaarden zoeken wij een klantendienstmedewerker in de IT-sector! Je wordt lid van het BSD Operation Team, net een beetje zoals The A Team, maar dan anders! Je richt je op de controle van events/alarmen en de elektronisch gemelde incidenten en aanvragen. Daarna bouw je je eigen ervaring op door vaardigheden en kennis verder te ontplooien en geniet je op lange termijn van doorgroeimogelijkheden!

De BSD groep is hét aanspreekpunt voor eindgebruikers en moet binnen een bepaalde tijd vragen beantwoorden en verzoeken behandelen. Ready to rush?

Ben je klaar om elke klant als koning te behandelen en een snelle klantgerichte service te leveren? Wil je de klanttevredenheid continu verbeteren? Ben je contactvaardig, een teamplayer, structureel en bezit je een leervermogen? Lees dan zeker verder!


Functie-eisen

  • Je bent Nederlands- of/en Franstalig en je hebt geen schrik van de telefoon. Kennis Engels is een plus!
  • Je hebt een secundaire opleiding gevolgd in de richting IT of je hebt een gelijkaardige ervaring met IT support en/of Call Center Helpdesk.
  • Verder ben je stressbestendig, goed georganiseerd en sterk in time management. Je hebt een algemene kennis van IT- en communicatietools zoals MS Office 2010, Power Point, Access…
  • Je beschikt over analytische, technische en communicatieve vaardigheden en bent vertrouwd met diensten voor de eindgebruiker.
  • Je hebt kennis van processen en procedures inzake Incident Management en hebt ervaring met de functie van Service Desk.
  • Je hebt ervaring met kennis van support voor technische diensten nodig voor de behandeling van incidenten.

Aanbod

Als klantendienstmedewerker geniet je van een aantrekkelijk loon en de juiste extra-legale voordelen! Je hebt de mogelijkheid om door te groeien en jezelf verder te ontplooien.

Moest ik jou zijn… dan zou ik eens sturen naar: clement.dushime@springprofessional.be !!

Inlichtingen bij

Clément Dushime

clement.dushime@springprofessional.be

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!