Investor Relations Officer

Ben jij de

Investor Relations Officer
die we zoeken?
img

Finance

Investor Relations Officer

Introductie

Is de aandelenmarkt checken steenvast hét eerste wat je doet als je opstaat? Slaag je er bovendien ook wonderwel in om de ingewikkelde financiële wereld naar ‘mensentaal’ te vertalen? Kan je die vertaling niet enkel op papier zetten maar ben je ook een vlotte spreker die er niet voor terugdeinst om verschillende aandeelhouders, CEO’s en andere belanghebbenden te woord te staan? Droom je bovendien van een succesvolle carrière waar de ene kans de andere opvolgt? Die droom kan nu werkelijkheid worden!

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Voor één van onze klanten, actief in de immosector, zijn we op zoek naar een Investor Relations Officer. Deze Investor Relations Officer volgt de beurs op de voet en slaagt er ook in om de beursgang duidelijk en helder onder woorden te brengen. Jij bent hét klankbord van de organisatie en wordt niet afgeschrikt van de ruime verantwoordelijkheden die hierbij horen.

Functie-informatie

Takenpakket

Je bereidt publicaties zoals onder andere persberichten, nieuwsbrieven en jaarverslagen voor en controleert deze ook, je beheert relaties van sell-side en buy-side analisten, je bereidt roadshows en conferenties voor en neemt hieraan deel, je volgt rapporten van financiële analisten en financiële publicaties op, volgt de aanwezigheid van het bedrijf financiële websites, je assisteert de juridische afdeling bij de voorbereiding van aandeelhoudersvergaderingen,… Naast de financiële wereld heb je ook interesse in de vastgoedsector: je volgt aandelenmarktanalyses en trends in de vastgoedsector, je analyseert de evolutie van de vastgoedsector, je analyseert de macro-economische context en de invloed ervan op het bedrijf, je volet het internationale netwerk van vastgoedrelaties, …

Functie-eisen

Vereisten

De ideale kandidaat kan zich zowel schriftelijk als mondeling perfect uitdrukken in het Nederlands, Frans én het Engels, heeft een goede kennis van MS Office, kent goed zijn of haar weg in de financiële wereld én heeft inzicht in de aandelenmarkt, een financiële achtergrond is dus een must.

De ideale Investor Relations Officer is iemand die van aanpakken weet: hij of zij denkt niet in problemen maar in oplossingen, is in staat om ‘het grotere plaatje’ te zien, kan strategisch denken én is communicatief erg vaardig.

Aanbod

Aanbod

In ruil voor dat alles krijg je een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met tal van extralegale voordelen. Bovendien kom je terecht in een competitieve omgeving waar Young Potentials de kans krijgen om hun carrière verder uit te bouwen.

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Mail dan zeker je cv naar deborah.notermans@springprofessional.be

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!