Ben jij de

HR Consultant Ninove
die we zoeken?
img

HR

HR Consultant Ninove

Functie-informatie

The Adecco Group is sterk aan het groeien, en is op zoek naar een recruiter om het lokale kantoor van Ninove te versterken. Bij The Adecco Group pakken we de dingen graag anders aan. Niet omdat we koppig zijn, maar vooral omdat onze ambities geen grenzen kennen.

Het DNA van ons team is samengesteld uit collega’s die dynamisch zijn, go-getters met een resultaat gerichte mentaliteit. Wij zijn sterke communicators, en kunnen ons uit de slag trekken in het Nederlands en daarnaast ook een basis van het Frans.

Wij zijn geen lonely wolves, maar teamplayers. Daarnaast hebben wij allemaal oprechte interesse in de personen met wie wij werken, wij streven naar kwaliteit en een hoge klantentevredenheid. We willen goed zijn in wat we elke dag doen.

Zie jij je passen in zo een organisatie? Let’s have a coffee!

Functie-eisen

Het type recruiter dat we zoeken, is niet 1 bepaald profiel:

• Ben jij een ervaren recruiter en heb je nood aan een nieuwe omgeving? Bij ons kan je rekenen op collegialiteit – geen individuele KPI’s, maar samen doelen voorop stellen. Sales kan in combinatie met recrutering maar indien je enkel jouw focus wil leggen op het volledige kandidatenluik is dit ook mogelijk. Je hebt oprechte interesse in de persoon die voor je zit, en blijft zoeken tot je de juiste job gevonden hebt. Kwaliteit gekoppeld aan een transparante en correcte communicatie stellen wij voorop.

• Heb jij vooral een sterke interesse in de wereld van HR, maar nog geen ervaring? Geen probleem! Vanuit The Adecco Group hebben wij een volledige opleidingsplan uitgewerkt dat jou alle knepen van het vak zal leren. Deze intensieve training en learning on the job van 12 maanden leert jou alle facetten van de job.

Voel jij je aangesproken tot één van bovenstaande categorieën?

WE NEED YOU!

Aanbod

• Je komt terecht in een organisatie die vooruit wil, een organisatie die ruimte geeft voor eigen initiatieven en ideeën. Er is ruimte voor ontwikkeling en voldoende uitdagingen om gechallenged te blijven.

• Er wordt gestreeft naar een goede work life balance dmv home work, 32 verlofdagen, voldoende flexibiliteit,… Ons kantoor is gelegen in Ninove, maar wij hebben een policy die het mogelijk maakt om na een inloopperiode 1 of 2 dagen van thuis te werken indien de kantoorplanning dit toelaat.

• Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met tal van extralegale voordelen zoals verzekeringen, maaltijdcheques, GSM abonnement, commissiesysteem, incentives,…

The Adecco Group, is de grootste aanbieder van Human Resource Solutions ter wereld met meer dan 6.600 kantoren in 70 landen.

Hebben we jou warm kunnen maken om te solliciteren? Stuur dan zeker in reply jouw CV door.

Indien interesse of meer info: mail naar heleen.de.bruyn@springprofessional.be


FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

This field is required!
This field is required!
This field is required!
This field is required!
This field is required!
This field is required!
This field is required!

Not what you’re looking for?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!