HR & Communication Specialist

Ben jij de

HR & Communication Specialist
die we zoeken?
img

Marketing & Communication

HR & Communication Specialist

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende job waarin je jouw people skills met je communicatieskills kan combineren? Dan hebben we goed nieuws voor je: de job van je leven staat hieronder omschreven! Voor één van onze klanten zijn we immers op zoek naar een HR & Communicatie Specalist. Het bedrijf waarin je terecht zal komen, is een wereldspeler op gebied van materiaaltechnologie én is op zoek naar versterking !

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Our client is the world market leader in recycling complex materials containing precious metals, serving an international customer base.

Functie-informatie

De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Brussel en we zijn dan ook voor deze site op zoek naar een HR & Communicatie Specalist. Je fungeert hier als eerste aanpreekpunt voor alle medewerkers en je staat in nauw contact met de verschillende HR-centers en Business Units van de drie andere vestigingen van het bedrijf. Je zorgt voor een vlotte coördinatie van de HR-dienstverlening. Je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor een vlotte en dynamische communicatie binnen de site. Je werkt bovendien mee aan verschillende projecten zoals het organiseren van events, je levert administratieve ondersteuning en je werkt mee aan de verbetering van het HR-beleid en -processen.

Je hebt bovendien een warme persoonlijkheid, jij zal immers de persoon zijn die nieuwe medewerkers vlot en aangenaam zal onthalen. Je bent ook verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van de syndicale delegatie, de ondernemingsraad en de vierjaarlijkse verkiezing.

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft…

  • Ervaring met (interne) communicatie. Affiniteit met HR processen is uiteraard ook vereist. Liefst heb je al ervaring in een gelijkaardige functie
  • Een vlotte kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Dit zowel gesproken als geschreven.
  • Kan goed luisteren, houdt van menselijk contact en beschikt over sterke sociale vaardigheden
  • Is klantgericht en communiceert op een professionele manier
  • Gaat discreet om met confidentiële informatie
  • Is flexibel en kan prioriteiten stellen
  • Is een manusje-van-alles: je bent bereid om verschillende taken op je te nemen. De ideale kandidaat kan zowel autonoom projecten aansturen als meer administratieve taken uitvoeren.

Aanbod

Ons Aanbod

Je komt terecht in een bedrijfscultuur die garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst. Je krijgt een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,…

Interesse? Mail dan als de bliksem je cv naar deborah.notermans@springprofessional.be!

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!