HR Business Partner

Ben jij de

HR Business Partner
die we zoeken?
img

Marketing & Communication

HR Business Partner

Functie-informatie

Onze klant gelegen te Bornem is een internationale speler op het vlak van logistiek. Om hun HR team te versterken is het bedrijf op zoek naar een HR Business Partner. Bij deze functie is geen enkele dag dezelfde en zal het jouw verantwoordelijkheid zijn om het HR beleid te vertalen naar het operationele niveau voor jouw vestiging.

Als nieuwe HR Business Partner zal je terecht komen in een stabiele en groeiende organisatie. Je zal deel uitmaken van een bedrijf dat een belangrijke bijdrage levert aan de logistieke afhandeling van goederen die een essentieel onderdeel zijn van het dagelijkse leven. Je zal vanaf het eerste moment deel uitmaken van een professioneel en ervaren team met een echte can do mentaliteit en de wil om te groeien.

Je zal, als gloednieuwe HR Business Partner, een zelfstandige functie uitoefenen waarin je de uitvoer van strategische en operationele HR vraagstukken, zoals re-integratie en ontwikkeling, zal verzorgen. Kortom is het jouw taak om het HR beleid op de werkvloer correct te implementeren. Je zal eveneens deelnemen aan het sociale overleg met de vakbonden en de ondernemingsraad. Verder zal je als HR Business Partner bezig zijn met change management en de diverse uitdagingen die dit met zich meebrengt. Tot slot zal je nauw samenwerken met het management en collega’s van andere vestigingen uit zowel België als Nederland.

Functie-eisen

Je bent perfect drietalig (NL/FR/ENG) en je beschikt over een bachelor diploma in een HR gerelateerde richting. Je hebt bij voorkeur 5 jaar ervaring in een generalistische HR functie. Verder heb je kennis van de sociale wetgeving, arbeidsrecht en bedrijfskunde. Verder heb je reeds ervaring met vakbondsoverleg en ondernemingsraden.

Aanbod

Je zal terecht komen in een uitdagende omgeving waarin je de kans zal krijgen om zelfstandig te werk te gaan. Op termijn heb je als HR Business Partner mooie doorgroeimogelijkheden en dit zowel verticaal als horizontaal. Onze klant biedt jou een vast contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Inlichtingen bij

Helemaal klaar om te starten aan jouw nieuwe uitdaging als HR Business Partner? Neem vandaag nog contact op via hello@springprofessional.be.

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!