Growth Marketeer Antwerpen

Ben jij de

Growth Marketeer Antwerpen
die we zoeken?
img

Marketing & Communication

Growth Marketeer Antwerpen

Functie-informatie

Ben jij een ambitieuze marketingspecialist en een foodie die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Ben je klaar om deel uit te maken van een internationale organisatie waar lekker en gezond eten centraal staat?

Let’s have a coffee then!

Spring Porfessional is op zoek naar een Growth Marketeer die vanuit Antwerpen, of vanuit Nederland aan de slag zal gaan.

Jouw grootste verantwordelijkheid zal bestaan uit het ontwikkelen en implementeren van een online en ofline marketing strategie die de BeLux zal coveren. Je bent een innovator en zal een verfrissende blik werpen op de manier waarop er nieuwe klanten geworven worden door verscheidene marketing acties. Je bent creatief en weet verschillende marketing kanalen te gebruiken en lief te hebben vb Paid Search, Social, Display, Direct Mail, Inserting, Field Marketing en Referral Marketing.

Een blik op jouw dagdagelijkse taken:

– Je zal nauw samenwerken met de wereldwijde marketing teams om voortdurend te optimaliseren van de online kanalen, uitgaven, en tactiek. Uw rol omvat het in evenwicht brengen van lokale doelstellingen met de reikwijdte en de middelen van het wereldwijde team om de best mogelijke resultaten voor België en Luxemburg te leveren.

– Je hanteert een strategische en analytische aanpak voor het beheer van alle online en offline marketingkanalen om de CAC, ROI en budgetdoelstellingen te behalen.

– Je observeert en analyseert trends in de sector in België en Luxemburg om onze cross-channel marketingstrategie op lange termijn uit te bouwen.

– Je bent een drijvende kracht in het begrijpen en integreren van de marktdynamiek in België en Luxemburg in een constante test-, innovatie- en optimalisatiestrategie.

– Je faciliteert wekelijkse update calls met je interne en externe lokale en globale stakeholders en rapporteer regelmatig de kanaalprestaties.

Functie-eisen

Naar wie zijn we opzoek:

– Je hebt minstens 2 jaar ervaring in online & offline performance marketing en hebt een master diploma.

– Je hebt een sterk inzicht in en passie voor het marketinglandschap in België, en bent op de hoogte van recente trends in de sector – ervaring met de Luxemburgse markt wordt zeer op prijs gesteld.

– Je bent een sterke communicator en weet hoe je projecten succesvol opzet en afrondt, en hoe je een draagvlak creëert bij stakeholders.

– Je hebt sterke analytische vaardigheden – met een kwantitatieve en analytische mindset weet je hoe je data gebruikt als basis voor je beslissingen. Je neemt dus beslissingen op basis van rationele redeneringen en gegevens.

– Je zit boordevol ideeën, bent zeer zelfgemotiveerd, je bent een individu met een hands-on mentaliteit die zowel zelfstandig als in teamverband goed kan werken.

– Je bent Vloeiend in Engels, Nederlands en/of Frans zijn een pluspunt.

Aanbod

Wat hebben we te bieden:

– Je krijgt de mogelijkheid om samen te werken op internationaal niveau en bent vrij van eigen ideeën en initiatief.

– Je krijgt leer- en ontwikkelingsmogelijkheden inclusief een ontwikkelingsbudget.

– Een hybride systeem van werken met een budget om je thuiskantoor in te richten.

– Je hebt 24 vakantiedagen per jaar plus 1 dag extra per gewerkt jaar.

– Er wordt optimaal ingezet op een goede fysieke en mentale gezondheid. Er worden bootcamp, yoga, boksen, Headspace abonnement, gezonde lunches, fruit en snacks op kantoor en heel wat andere evenementen georganiseerd.

– Je hebt recht op een zorgverzekering met korting, pensioensparen en krijgt een vergoeding van reiskosten naar kantoor.

Klaar om te springen? Aarzel niet om snel contact op te nemen via: anouschka.laeremans@springprofessional.be

02 533 21 19

Spring Professional Belgium beheert deze vacature voor de klant.

Wij maken onderdeel uit van de Adecco Group en zijn gespecialiseerd in Contracting, Perm Placement en Freelancing. Ons team legt de focus op volgende domeinen : Customer Service, Marketing, Sales, Communication, Finance, Office & Human Resources.

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!