Digital Marketing Specialist

Ben jij de

Digital Marketing Specialist
die we zoeken?
img

Marketing & Communication

Digital Marketing Specialist

Introductie

Voor onze partner in Diest zijn we op zoek naar een Digital Marketing Specialist die de verantwoordelijkheid krijgt voor België en Nederland.

Organisatie- en afdelingsomschrijving

HET BEDRIJF

Onze partner uit Diest is dé specialist in leeromgevingen die 100% procent klaar zijn voor het geven van inspirerende lessen dankzij de integratie met de modernste interactieve technologieën. Het schoolmeubilair leent zich hier bij uitstek toe: het is comfortabel, polyvalent inzetbaar, verplaatsbaar, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk individueel aanpasbaar. Onze partner zorgt voor een totaaloplossing in de onderwijssector. Men kan bij hen terecht voor meubilair, technologie en visuele communicatie producten.

Functie-informatie

WAT GA JE DOEN?

 • Jouw hoofddoel is het continue garanderen van leadgeneratie voor de meest belangrijke doelgroepen.
 • Dankzij jouw advies kan er een efficiënte en future-proof leadgeneratiestrategie worden vastgelegd.
 • Je creëert sterke e-mailmarketingcampagnes op basis van de contentkalender die je samen met de Sales- en Marketing Director opmaakt.
 • Aan de hand van tussentijdse rapportages stuur je online marketingcampagnes bij en volg je de outcome op.
 • Je blaast nieuw leven in de Social Media kanalen (Facebook, Instagram, Linkedin) en creëert relevante content voor de website. Waar nodig, verbeter je de website voor SEA- en SEO-doeleinden.
 • Mailchimp, Google Analytics, Google Ads en CMS zijn geen Chinees voor je. De nieuwsbrieven die je verstuurt naar de klanten zijn zo geweldig dat ze niet kunnen wachten om ze te openen.
 • Je denkt actief mee over hoe we de gestelde bedrijfsdoelstellingen kunnen behalen.

Functie-eisen

WIE BEN JIJ?

 • Je hebt voeling met het onderwijs. Je gelooft dat kinderen makkelijker leren in een aangepaste, aangename leeromgeving. Je weet en voelt aan hoe wij daarin voor oplossingen kunnen zorgen.
 • Je hebt een academisch denkniveau en behaalde een bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur in Digital Marketing.
 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en je hebt vooral veel goesting om te laten zien wat je kan!
 • Je denkt strategisch, maar je haalt ook voldoening uit het implementeren en beheren van operationele taken.
 • Je bent een resultaatgerichte teamplayer, een krak in time- en projectmanagement en je werkt het liefst samen met verschillende afdelingen, en zowel met interne als externe stakeholders.
 • Je bent enthousiast, betrokken, geen stijve hark en je schakelt gemakkelijk tussen verschillende opdrachten. Dit doe je in Nederlands en soms ook in Engels. Kan je dat ook in Frans of zelfs in Duits, dan vinden we dat heel straf.

Aanbod

WAT BIEDEN WE JOU?

Sowieso een heel toffe, afwisselende job met uitdagende doch haalbare verantwoordelijkheden. En een fulltime contract van onbepaalde duur, met een salarispakket conform deze functie en jouw ervaring. Je komt terecht in een hands-on, internationale werkomgeving met veel ruimte voor ontwikkeling. Jouw bureau staat klaar op het hoofdkantoor in Diest.

In het uit z’n voegen gebarsten familiebedrijf vind je altijd goede koffie, soms al eens met iets extra daarbij, en vooral ook veel plezante collega’s.

Onze partner maakt deel uit van een internationale groep en is al meer dan 50 jaar een sterke speler op de markt die zowel kwalitatief schoolmeubilair als hoogstaande technologische oplossingen biedt aan schoolgemeenschappen. Hun missie is pas bereikt wanneer leerlingen van alle leeftijden hun educatieve taken beschouwen als een recht om zich te ontwikkelen.

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!