Digital Campaign Officer

Ben jij de

Digital Campaign Officer
die we zoeken?
img

Marketing & Communication

Digital Campaign Officer

Introduction

Hoe zetten we onze producten in de markt zodat ze optimaal aansluiten bij de noden van onze klanten? Het antwoord vinden op die vraag, dat laten we aan jou over. Als Go-to-market Manager vind jij de beste balans tussen de waarde voor de klant en de waarde voor onze business. Het resultaat: meer nieuwe klanten, die langer bij ons blijven omdat ze helemaal tevreden zijn. Daar doe je het voor!

Function information

● Je werkt zelfstandig een marketingstrategie uit en geeft vorm aan de positionerende én de meer tactische lagen van het marketingplan. Denk aan grote 360° lanceringscampagnes, churn-reducerende acties, cross- en upselling en service-georiënteerde initiatieven. Je bedenkt en bouwt promotionele frameworks en campagnes, werkt migratiestrategieën uit, … Je draagt bij aan het vormgeven van nieuwe proposities, vooral op het vlak van storytelling en positionering. Aan variatie en uitdaging geen gebrek!

● Digitale marketingstrategieën vormen een belangrijk onderdeel van de marketingplannen. Ook daar zet je zelfstandig de lijnen voor uit.

● Je bent verantwoordelijk voor het hele STP-proces (segmentatie, targeting en positionering) en je bent de centrale SPOC tussen Sales & Care, Product Management, MarCom en vele andere stakeholders op jouw projecten.

● Je volgt continu de evoluties in onze markt en bij de concurrenten. Je past je plannen aan en anticipeert.

● Je initieert commerciële activiteiten, volgt ze op en stuurt ze bij op basis van de KPI’s die in de commerciële roadmap gedefinieerd zijn.

Requirements

● Je hebt minstens 5 jaar relevante ervaring, bijvoorbeeld in GTM-management, brand management of product management. Je weet dan ook perfect hoe je (nieuwe) proposities vertaalt naar een GTM-aanpak.

● Je bent sterk in conceptueel denken, scenario’s opstellen en je durft strategische beslissingen te nemen. Deze beslissingen verdedig je zonder probleem op verschillende hiërarchische niveaus binnen onze organisatie.

● Meer klanten, tevreden klanten, daar doe je het voor. Je leeft je moeiteloos in in een doelgroep en begrijpt hun noden.

● Digitale marketingtools en -technieken hebben geen geheimen voor jou. Je zet ze vlot in om je doelen te bereiken.

● Data en inzichten interpreteren hoort erbij in deze job en daar ben je sterk in. Deze skill helpt je om gegronde beslissingen te nemen en business performance op te volgen.

● Je spreekt en schrijft vlot Nederlands of Frans en Engels.

Offer

Interesse? solliciteer nu via deze weg!
Meer info? Stuur een mail naar sebastiaan.verbruggen@springprofessional.be

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!