Customer Service Talent

Ben jij de

Customer Service Talent
die we zoeken?
img

Customer Service

Customer Service Talent

Introductie

Ben jij van plan om van 2022 helemaal jouw jaar te maken? Houd je ervan om klanten gelukkig te maken én is je ‘customer service voice’ naar Harvard geweest? (of naar l’Université de Paris en de KUL want tweetaligheid is een must). Kan je zonder probleem tussen verschillende post-it’s het overzicht bewaren? Dan ben jij wellicht de persoon naar wie we op zoek zijn!

Functie-informatie

Voor een grote speler op de Belgische telecommarkt zoeken we een Customer Service Talent dat als hét aanspreekpunt voor particulieren zal fungeren. Deze particulieren zijn nieuwe klanten die zich op het netwerk van onze klant willen aansluiten. ‘You only have one chance to make a first impression’ dus daarom zijn we op zoek naar medewerkers die deze klanten een warm welkom kunnen geven én die altijd voor hen klaarstaan.

Functie-eisen

De ideale kandidaat spreekt niet enkel een aardig mondje Nederlands en Frans, hij of zijn kan zich ook in het Engels vlot uitdrukken. Als een echt Customer Service Talent heb je idealiter al een eerste ervaring in de klantenservice achter de rug. Geen ervaring? Geen probleem! Kandidaten die hun eerste stappen in het professionele leven willen zetten, zijn vast en zeker ook welkom. Naast een vlotte babbel, weet je ook het overzicht te bewaren. Je staat immers in voor de opvolging van het dossier van de klant. Je presteert goed onder druk. Wachtte je dus altijd tot het laatste moment om je taken in de leveren of voor een examen te studeren omdat alles dan net dat tikkeltje beter ging? You’re the one we are looking for! Je vindt het bovendien geen probleem om op geregelde basis ’s avonds en één zaterdag per maand te werken.

Aanbod

In ruil voor dat alles, geven we een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, … Je komt bovendien terecht in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat en er tal van doorgroeimogelijkheden zijn…

Voldoe je helemaal aan het opgegeven profiel? Mail dan zeker je cv naar deborah.notermans@springprofessional.be !

Je kan rekenen op een een discrete en professionele behandeling van je kandidatuur. Spring Professional beheert deze vacature voor de klant.

Wij maken onderdeel uit van de Adecco Group en zijn gespecialiseerd in Contracting, Perm Placement en Freelancing. Ons team legt de focus op volgende domeinen : Customer Service, Marketing, Sales, Communication, Finance, Office & Human Resources.

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!