Customer Service Talent met technische kennis

Ben jij de

Customer Service Talent met technische kennis
die we zoeken?
img

Customer Service

Customer Service Talent met technische kennis

Introductie

Loopt 2022 voor jou voorlopig nog niet van een leien dakje en wil je daar graag verandering in brengen? Communiceer jij vlot in het Nederlands, Frans én Engels? Heb je wat technische kennis en moet je dus geen hulplijn inschakelen als het gaat over Wifi-netwerken of digitale tv? Bellen je vrienden ook steenvast eerst naar jou als hun internet is uitgevallen? Ben je mondig én resultaatgericht? Dan ben jij wellicht de kandidaat waar we naar op zoek zijn!

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Voor een grote speler op de Belgische telecommarkt zijn we op zoek naar een Customer Service talent dat als hét aanspreekpunt voor verschillende bedrijven en particulieren zal fungeren. Problemen met mobiel of vaste internet, internet- of tv? Jij fixt het in een mum van tijd!

Functie-informatie

Als jouw collega’s van de eerste lijn het probleem niet kunnen oplossen, kom jij in actie. Je staat klanten met raad en daad bij en dit zowel telefonisch als via mail. Bovendien ben je niet enkel een probleemoplosser: je denkt vooruit. Je analyseert en volgt problemen op om voorvallen in de toekomst te vermijden. Last but not least ben je pro-actief: je hebt een neus voor het detecteren van incidenten en je kan hier, in samenwerking met andere teams, op anticiperen. Kwestie dat niet half België zonder internet komt te zitten…

Functie-eisen

In een ideale wereld hebt je al enkele jaren ervaring binnen een klantenservice. Het analyseren van technische problemen en het vinden van oplossingen is voor jou een fluitje van een cent. Veranderingen zijn voor jou een uitdaging, je houdt ervan om onder druk te werk en presteert hierdoor nog nét dat tikkeltje beter. Je vindt het bovendien geen probleem om op geregelde basis ’s avonds en één zaterdag in de maand te werken.

Aanbod

In ruil voor dat alles, geven we een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, … Je komt bovendien terecht in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat en er tal van doorgroeimogelijkheden zijn…

Voldoe je helemaal aan het opgegeven profiel? Mail dan zeker je cv naar deborah.notermans@springprofessional.be !

Je kan rekenen op een een discrete en professionele behandeling van je kandidatuur. Spring Professional beheert deze vacature voor de klant.Wij maken onderdeel uit van de Adecco Group en zijn gespecialiseerd in Contracting, Perm Placement en Freelancing. Ons team legt de focus op volgende domeinen : Customer Service, Marketing, Sales, Communication, Finance, Office & Human Resources.

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!