Customer Service Specialist

Ben jij de

Customer Service Specialist
die we zoeken?
img

Customer Service

Customer Service Specialist

Introductie

Een customer service voice die naar Harvard is geweest? Check! Die customer service voice deed bovendien al heel wat ervaring op? Dubble check! Je bruist van ENERGIE en staat te popelen om aan een nieuwe uitdaging te beginnen? Check, check, check! Misschien ben jij wel de Customer Service Specialist waar wij naar op zoek zijn!

Functie-informatie

Onze klant, actief in de energiesector, is op zoek naar een versterking van het klantenserviceteam. Een dag in het bruisende team ziet er als volgt uit:

 • Je zorgt ervoor dat de vragen van klanten in een mum van tijd een antwoord krijgen. Jij staat hiervoor constant in contact met andere teams. Het is dus aan te raden om alvast je lievelingscollega in zowel het Sales, Operations en Supply Chain Management team te kiezen . Samen met het After-Sales en Space-Parts Team ga je op zoek naar een geschikte oplossing voor de klant.
 • Je zorgt ervoor dat die oplossing er ook effectief komt. Je blijft het aanspreekpunt van de klant als die nog vragen zou hebben.
 • Communicatie is je tweede natuur; je wacht niet tot de klant zelf belt om te vragen hoe ver zijn dossier gevorderd is, je neemt zelf de touwtjes in handen en houdt de klanten proactief op de hoogte van de status.
 • Je houdt streefprestaties bij en bezorgt die resultaten aan het management
 • Administratie? Yes please! Je voert complexe adminstratieve taken uit en bent verantwoordelijk voor het leveren van specifieke afdelingsprocesses/programma’s.
 • Je onderzoekt als een echte Sherlock Holmes, maakt rapporten waar je favoriete leerkracht nog iets van kan leren, geeft presentaties waar Barak Obama jaloers op zou zijn, stelt organigrammen samen, …

Functie-eisen

De ideale kandidaat:

 • Heeft minstens vijf jaar ervaring met klantencontacten. Hij/zij kan stelt de klant op de eerste plaats en heeft één doel: de klanten altijd, gedurende het hele proces, een tevreden gevoel geven. Wat zeg nu zelf… Een blije klant, daar word je toch zelf ook gelukkig van?
 • Hoort het niet in Keulen donderden als het gaat over SAP (PS, SD, SC, MM)
 • Heeft eventueel al ervaring in de energiesector (maar als je gewoon bruist van energie, ben je uiteraard ook meer dan welkom).
 • Kan de bomen door het administratieve bos zien. Een eerste werkervaring in een administratief ondersteunende functie zou leuk zijn maar is geen vereiste.
 • Kan zelfstandig werken en begint niet te panikeren als er een strakke deadline wordt opgelegd
 • Kan zich vlot in het Nederlands en in het Engels uitdrukken (kan geen probleem zijn want je Customer Service Voice ging naar Harvard, toch?)

Voldoe je niet aan alle vereisten? Remember: nobody is perfect! We zijn op zoek naar een goede match voor onze klant. Als je energie matcht met die van onze klant (pun intended) is dat minstens even belangrijk als je kennis van SAP!

Aanbod

In ruil voor dat alles krijg je in vast contract van onbepaalde duur in een jong en dynamisch team. Je krijgt een competitief salaris aangevuld met tal val extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, … Werk je graag in je joggingbroek met das en hemd (aka van thuis)? Dat kan! Liever elke dag naar kantoor? Dan ben je uiteraard ook meer dan welkom!

Waar wacht je nog op? Mail als de bliksem je cv naar deborah.notermans@springprofessional.be en wie weet kan jij je binnenkort volop in een nieuwe uitdaging storten!

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!