Customer Service Representative

Ben jij de

Customer Service Representative
die we zoeken?
img

Customer Service

Customer Service Representative

Introductie

Stel je voor: werken in een internationale omgeving waar je vrijwel dagelijks contact hebt met klanten uit ongeveer 27 verschillende landen. Tijdens je werk verdiep je je in onder andere de Amerikaanse en Aziatische cultuur én je maakt deel uit van een dynamisch team dat ervan houdt om klanten met de glimlach verder te helpen. Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan ben jij misschien wel de Customer Service Medewerker waar we naar op zoek zijn!

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Voor één van onze klanten, actief in de internationale Telecom, zijn we op zoek naar een Customer Service Talent dat zich vlot in het Engels kan uitdrukken. In dit bedrijf is Engels de voertaal (en dus een must) elke extra taal is een plus maar geen vereiste.

Functie-informatie

Als Customer Service Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor de alledaagse communicatie met de klanten. Je staat hen voornamelijk via mail (geschreven Engels is dus belangrijk) maar ook telefonisch te woord. Je geeft hen informatie over producten en dienst en stelt alles in het werk om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. Om een vlotte dienstverlening te kunnen garanderen, sta je in nauw contact met het Sales Team, leveranciers, de financiële dienst, …

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft…

  • Een basiskennis van IT. Er wordt zeker niet verwach dat je in je vrije tijd computers in elkaar zet maar je moet in staat zijn om interacties te begrijpen/
  • Is klantgericht; je vindt het fijn om mensen verder te helpen en dit geeft je energie. Klant is koning is dan ook jouw levensmoto.
  • Je hebt ervaring in projectbeheer en bent niet bang om vragen te stellen om hulp gevraagd
  • Je niveau van het ENGELS is te vergelijken met dat van een moedertaalspreker. Elke extra taal is een pluspunt

Aanbod

In ruil voor dat alles krijg je een vast contract in een internationale omgeving. Daarbij komt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen en regelmatige zakentrips naar het buitenland. Klinkt dit als muziek in je oren? Mail dan snel je cv naar deborah.notermans@springprofessional.be!

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!