Customer Service Coördinator

Ben jij de

Customer Service Coördinator
die we zoeken?
img

Customer Service

Customer Service Coördinator

Functie-informatie

Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor “fast moving” consumentenproducten. ( FMCG )

In samenspraak met de Customer Service Manager, zorgt u voor de begeleiding, opvolging en bijsturing van alle activiteiten van de Customer Service medewerkers, teneinde steeds over een adequaat gemotiveerd functionerend team te beschikken zodat al hun handelingen op optimale wijze verlopen. Concreet staat u in voor de opleidingen van nieuwe medewerkers, alsook opleidingen ter optimalisatie van de werkzaamheden van bestaande medewerkers.

In samenspraak met de Customer Service Manager, helpt u bij het opstellen en opvolgen van de resultaatsgerichte doelstellingen (RGD’s) van de medewerkers.

U bent een sterke commerciële duizendpoot. U werkt vlot over meerdere landen in meerdere talen en past u zonder problemen aan, aan de specifieke eisen van elk land.

U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie. Indien nodig kan u ook advies geven / oplossingen aanreiken naar het team van Customer Service medewerkers.

U volgt de afwerking van klachten en boetes door het team op. U denkt hierbij klantgericht en probeert ook de moeilijke gevallen snel en vlot opgelost te krijgen. U borgt de afhandeling door het team binnen afgesproken leadtimes + feedback aan management. U controleert de finale afwerking van boetes en rapporteert hieromtrent aan het management. U controleert en borgt de kwaliteit van interne verwerking m.b.t. de KPI rapportering. In overleg met het management initieert u aanpassingen en stuurt u het team bij waar nodig teneinde deze kwaliteit te borgen.

U beheert SLA’s met de klanten, zorgt voor afstemming tussen de betrokken partijen en volgt eventuele correcties nauwgezet op. U voorziet het management van de nodige feedback hieromtrent.

U volgt de diverse KPI’S Customer Service op o.a. claims, initieert acties waar nodig en volgt deze op en zorgt voor de nodige feedback naar het management.

U bouwt de nodige controles in om te garanderen dat nieuw opgeleverde basisdata (artikelen, klanten) voldoen aan de noden van het Customer Service team en borgt hiermee een vlotte verwerking van orders in een later stadium.

In samenwerking met uw collega’s van sales & marketing en supply chain verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op.

U coördineert samen met ICT het edi verkeer van onze klanten, nieuwe aanvragen en/of wijzigingen van bestaande flows. Ook richting onze logistieke partners stuurt u wijzigingen in desadv berichten aan en volgt de implementatie hiervan op.

U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. In samenspraak met de customer service manager en de supply chain manager, zorgt u mede voor de opvolging en waar nodig bijsturing van de werkzaamheden en procedures omtrent onze logistieke dienstverleners. U volgt nauwgezet wachturen en retouren op en bezorgt de logistic controler de nodige feedback m.b.t. controle facturatie van deze kosten.

U volgt de toepassing van klantspecificaties op met onze logistieke partners. Na overleg en akkoord van de supply chain manager initieert u wijzigingen hieromtrent en volgt u de implementatie hiervan op.

U bereidt de operationele meetings met logistieke partners voor, woont deze bij en volgt de actiepunten voor customer service op + feedback status hiervan naar management.

Na overleg met de Customer Service Manager stelt u verbeteringsprojecten voor met partners of binnen de afdeling, teneinde een grotere efficiëntie en kostenbesparing te realiseren.

Op vraag van de Customer Service Manager stelt u rapporten op, volgt deze op en optimaliseert u deze waar mogelijk.

Profiel:

  • U bent vlot tweetalig N / F en ook uw kennis van het Engels is van een goed niveau. (kennis van het Duits is een pluspunt.
  • U beschikt over een hoger diploma ( min A1.) en kan terugblikken op “ relevante” ervaring als customer service coach of supervisor, bij voorkeur binnen de distributie / FMCG, retail of logistiek/transport.
  • U kan goed plannen & organiseren, coachen en ontwikkelen, kennis delen, actief luisteren, en bent resultaatgericht ingesteld. .
  • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer servie pakketten ( vb : Microsoft Dynamics AX ) zijn een pluspunt.

Aanbod

Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar jennifer.witvrouw@springprofessional.be

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!