Customer Service Agent

Ben jij de

Customer Service Agent
die we zoeken?
img

Customer Service

Customer Service Agent

Introductie

Toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je een echte problemsolver, een communcatie-talent én houd je van autonoom werken binnen een dynamisch team? Stop met zoeken! Jij bent de campaign planner waar we naar op zoek zijn!

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Als campaign planner maar je deel uit van het kloppende hart van de organisatie. Je komt terecht in een hecht team met vier collega’s. Deze dynamische groep is verantwoordelijk voor het plannen, behandelen en opvolgen van verschillende (digitale) campagnes.

Functie-informatie

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

  • Je behandelt de aanvragen voor campagnes die via mail of je collega’s van het Sales Departement binnenkomen. Je weet als geen andere aan welke campagnes je voorrang moet geven en welke iets minder belangrijk zijn.
  • Je gaat actief op zoek naar informatie om zo de haalbaarheid van een nieuwe campagne in te schatten
  • Je stemt samen met je collega’s af wie verantwoordelijk is voor welke campagne.
  • Je gaat actief op zoek naar creatieve oplossingen om zendtijd te verkopen
  • Administratie? Part of the job! Je bent verantwoordelijk voor enkele vaste administratieve taken waaronder facturatie, het maken van bestelbonnen, …

Functie-eisen

De ideale kandidaat…

  • Is een communcatietalent. Hij of zij heeft een goede communicatiestijl zodat opmerkingen en vragen op een duidelijke manier naar andere departementen gecommuniceerd worden. Hij of zij is ook niet verlegen om bijvoorbeeld met de collega’s van Sales contact op te nemen om extra informatie te bekomen
  • Strakke deadlines? Yes please! Prioriteiten stellen? Geen problem!
  • Heeft een goed logische denkvermogen en durft doorvragen. Een goede campagne staat of valt immers et de juiste informatie.
  • Skills en attidue zijn het belangrijkste, diploma’s zijn voor dit bedrijf slechts bijzaak. Ervaring of een studie in event management, office administration zijn een plus maar zeker geen vereiste.

Aanbod

In ruil voor dat alles krijg je een vast contract en kom je terecht in een warme, familiale omgeving. Thuiswerken is mogelijk en je krijgt een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met tal van extralegale voordelen. Ben je nu alvast gemotiveerd om aan de slag te gaan? Mail dan je cv naar deborah.notermans@springprofessional.be

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!